Lelkekre,gondolok mért lehet ilyen érzésem?
Mostanába elég sokszor van rémálmom legalábbis azt hiszem azok. Gyilkosságok meg rossz dolgok vannak benne meg olyan embereket ismerek meg akiket még soha nem láttam. Tobb hete 3 körul kelek fel par napja megfigyeltem hgy 3:26kor.
Meg már régota este a szobamba egyedul nem erzem magam biztonságban valamiert felek. Napkozben semmi ilyen csak este. Meg van hgy tanulok es a lampa elkezd villogni es arra is volt pelda hgy sokszor ugy ereztem nem vagyok egyedul.
Felni nem felek mar ugy az almoktol se csak mar napi szinten gondolkozok ezeken az almaimon. Lehet kapcsolatba akarna lépni velem egy lélek?
Emberek egy szoval nem mondtam hgy vissza jaro lelkek. De vannak foldon ragadt lelkek is.
4-es keveset eszek nagyon.
6 utan ritka is ha eszek. Sportolnj meg sportolok sport szeruen."pialni" meg nem szoktam!
Azért annak a vibráló lámpának nem ârtana utána nézni. Lehet elöregedett vagy rosszul bekötött vezeték is, ami idővel nagy bajt okozhat.
Ha ilyesmit tapasztal az ember (vibrál, villog a lámpa) célszerű először evilági dolgot keresni a háttérben és megnézetni egy szakemberrel, mert nagyon nem jó buli, ha kísérteteket hajkurászol a lakásban ahelyett, hogy kicseréltetnéd a vezetéket és emiatt két hét múlva leég a ház. (aztán persze azt is rá lehet majd fogni valami természetfelettire, miközben valójában nem ördögűző kellett volna a lakásba, csak egy villanyszerelő)
Kérdező, ki találkozott már Földön ragadt lelkekkel?
Te hiszel bennük? ÉN NEM! (De ez én vagyok és a környezetem).
7 noti75 egy hete cserélte ki apukám az égőt 🙂azzal ssmmi baj nincsen🤷♀️meg en azt se mondom hgy csak valami paranormalis jelenseg lehet. Persze hgy probalok esszeru magyarazatot talalni ra.
Semmi mentalis betegsegem nincsen!!
Csak fura hgy mindig 3 korul kelek fel..es hgy a sajat szobamba nem erzem magam biztonsagban! Ezert lertem az esszeru magyarazatokat.
De ahogy masok hisznek istenben en ugy hiszek a lelkekben nem gondolom azt hgy egy lélek csak ugy megszűnik🤷♀️lehet csak a stressz teszi... de en ismerek olyanokat akik ezt mar ateltek es segiteniuk kellett egy léleknek..valakik jobban megérzik ezeket mint mondjuk mas nem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!