Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiszel abban, hogy "be lehet...

Hiszel abban, hogy "be lehet vonzani" dolgokat?

Figyelt kérdés
Annyi helyen futottam már bele ebbe a mondatba, hogy "biztos bevonzottad a rosszat", hogy már herótom van tőle. Abban hiszek, hogy negatív hozzáállással az ember sok tekintetben már eleve kudarcra van ítélve sok helyzetben, de ebben az "univerzum megérezte, hogy én erre gondolok, szóval ez lesz"-típusú dolgokban nem tudok hinni.

2021. szept. 8. 00:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Es igazad is van.
2021. szept. 8. 01:15
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
És, mi jár annak akinek igaza van?:)
2021. szept. 8. 05:40
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Ugyan, nem vonzottad be a rosszat. Ami rossz ér az életedben, az csak karma. A jó/rossz dolgok szándékos bevonzása már egy aktív, kezdeményező emlét feltételez, te még az elutasítás fázisában vagy.
2021. szept. 8. 06:30
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
A gondolataiddal teremtesz, jót és rosszat egyaránt. Ha folyton csak rossz dolgokra gondolsz, akkor az fog megvalósulni. Mert annyira "rágörcsölsz" hogy elkerüld, hogy megvalósul.
2021. szept. 8. 06:39
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Igen, hiszek.
2021. szept. 8. 08:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet - csak nem úgy, ahogy itt hiszik.

Mondjuk hisztériánál 90%-ot számít ez, de például szívrohamnál csak 10%-ot.

2021. szept. 8. 12:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Hármas, miért, aki mondjuk egy rossz családba születik, és kisgyerekkorától fogva verik otthon, az is csak "karma"? Elég sok mindent láttam életemben, eleget ahhoz, hogy sok rossz ember másoknak okozva kárt elért számára jó dolgokat, és nem érte utol a karma. Pusztán azért, mert leleményesebb és élelmesebb volt.
2021. szept. 10. 00:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Aktívan, cselekvően én maximum az életemet igyekszem vezetni (munka, tanulás stb), nem dolgokat bevonzani...
2021. szept. 10. 00:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen. Akkor sok hipochonder rég halálos beteg lenne...

Nekem meg pl nem lenne feleségem, ugyanis arra gondoltam, hogy nekem már sosem lesz senkim. Stb stb

2021. szept. 10. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!