Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Be lehet vonzani olyan dolgoka...

Be lehet vonzani olyan dolgokat, amik tőlem viszonylag függetlenek?

Figyelt kérdés
Pl hogy egy cég rendezzen állásinterjút/meghallgatást. Én azért gondolom, hogy lehetséges, mert olvastam olyat, hogy valaki bemantrázta, hogy talál 5000 forintot, és végül tényleg talált. De hogyan kell ezt csinálni, ha tele vagyok negatív gondolatokkal, hogy úgy sem sikerül,stb.?

2020. szept. 7. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:

En nem hiszek az ilyen ezoterikus bigyokban, de az tény, abban igazuk van, hogy ha valamit szeretnel, vagy hiszel benne, akkor meg tud valosulni. Ezt a 5ezres temat nem hiszem, meg ez olyan "varom a sultgalambot" szagu, hogy varja a csodat, de ha te fejben rajta vagy az allaskeresesen, meg hogy sikeres vagy, akkor az téged is boostol, es lehez hogy be is vonzod. Vagy csak egyszeruen amugy is ott vannak csak a negativ gondolataid miatt nem veszed eszre, es ha kicsit megnyilsz, akkor eszre fogod, meg sikerülhet.

Gondolom ezoterikus berken belul is az lenne az elso tanacs, mint nekem:

Probald meg hagyni a negativ gondolatokat es osszpontosits arra, hogy lesz, talalsz es hogy sikerulhet.

Es ha gyakorolsz ra, meg tanulsz, meg ilyesmi, tehat lesz is tudasod a szakmadhoz, meg az intejuhoz, akkor onbizalmad is lesz, hiszen nem csak bebeszelni, hanem tudni is fogod, hogy ez neked megy.

Olyan mint a dolgozatiras, ha tanultal ra akkor nem felsz attol, hogy "ugysem sikerul", mert rudod hogy tudod.

2020. szept. 7. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen
2020. szept. 7. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen
2020. szept. 7. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen. De ne azt akard vonzani, hogy egy cég rendezzen állásinterjúkat, hanem mindig azt vonzd, amit akarsz, ami a cél. Ha azt akarod, hogy felvegyenek egy konkrét céghez, akkor azt kell vonzanod, hogy felvegyenek, hogy ott dolgozol. Nem a meghallgatás a célod ez esetben. Illetve tehetsz is az ügy érdekében, ha beadod a jelentkezésed akkor is, ha épp nincs meghirdetett állás. Bemehetsz személyesen beszélni a vezetővel vagy a HR-essel, vidd be az önéletrajzod!

Motivációként írom, hogy én például már nyereményeket is sikeresen bevonzottam, többek között egy kétszemélyes luxusutazást. Úgyhogy hajrá!

2020. szept. 7. 11:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat^^ És olyan lehet, hogy egy bizonyos cégnek vonzom be, hogy legyen állásinterjúja?
2020. szept. 7. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Többet érne, ha beadnád nekik az önéletrajzodat. Ezt elhiszed?
2020. szept. 7. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem, miért állásinterjút akarsz vonzani? Miért nem állást? Bevonzod az interjút, aztán megbuksz rajta?
2020. szept. 7. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vonzani kell dolgokat, hanem tenni értük. Odamenni, és elmondani, hogy szeretnél ott dolgozni. Ha épp akkor nem is lesz lehetőség, előbb-utóbb úgyis adódik majd.
2020. szept. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!