Hogyan lehet leküzdeni a függetlenedési vágyat a szülöktöl?(nincs ingatlan,így hozzájuk vagyok kötve)
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudnak adni ingatlant se támogatni. A pénzem nem elég hogy tudjak venni magamnak ingatlant(van 7 millio forintom és gyenge fizetésem netto 180 ezer). Így kénytelen vagyok szülökkel élni és már zavaró a jelenlétük mintha fogságba lennék 30 évesen.
Hogyan lehet leküzdeni ezt a szabadulási kényszerérzetet.
2020. aug. 19. 16:45
1/27 anonim válasza:
Úgy hívják hogy hitel
Mi 2 millió önerőbol indultunk el
Kaptunk 15 milliót 20 évre havi 40 fizetünk és a sajátunk
2/27 anonim válasza:
Nekünk se vettek ingatlant a szülők, férjemmel vettünk közösen. Önerő épphogy megvolt, plusz egy rakat hitel. Nálunk masik városban élnek a szülők, így a náluk lakás nem volt opció. Lakás vasárlasakor 29 évesek voltunk. Nem álomház, de kezdetnek tökéletes :)
3/27 anonim válasza:
1-es, a posztoló a kérdése alapján egyedül van
4/27 anonim válasza:
Van még egy dolog a hitelen túl, albérletnek hívják.
5/27 A kérdező kommentje:
Igen egyedül.
Akkor inkább maradok mint albérlet azon csak a kiadónak lesz új kiadó lakása
2020. aug. 19. 17:06
6/27 anonim válasza:
Akkor maradj és csitt. Nehogy eszedbe jusson a munkahelyváltás, vagy a továbbképzés/átképzés.
7/27 anonim válasza:
Attól függ hol. Pl. 7 millióból már azért lehet több minden lehetősége az embernek.
8/27 anonim válasza:
Szerintem azért hét millióból már el lehet indulni.
Én két szatyor ruhával, fogkefével és egy guriga wc-papírral indultam el a szülői házból 25 évvel ezelőtt, mert menni akartam. Azóta sincsen semmim.
9/27 anonim válasza:
Költözz vidékre, ott már a spórolt pénzedből is simán veszel házat, még hitel sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!