Hogyan lehet leküzdeni a függetlenedési vágyat a szülöktöl?(nincs ingatlan,így hozzájuk vagyok kötve)
Sajnos nem tudnak adni ingatlant se támogatni. A pénzem nem elég hogy tudjak venni magamnak ingatlant(van 7 millio forintom és gyenge fizetésem netto 180 ezer). Így kénytelen vagyok szülökkel élni és már zavaró a jelenlétük mintha fogságba lennék 30 évesen.
Hogyan lehet leküzdeni ezt a szabadulási kényszerérzetet.
Hiába írjátok, 7 millió semmire nem elég. EGy lakás is jóval több,m nagyon felmentek a lakásárak.
Albérletre meg érthető ha nem akar valaki kiadni havonta 100ezret.
Nincs lehetőség, csak a pároknak nyalják ki a seggét a babaváróval és a csokkal, ők már azt se tudják mit vegyenek belőle, vesznek autót meg még egy autót, más meg szenved, mert tényleg nincs hogy leválni a szülőkről.
hacsak nem keres valaki havonta min 500ezret, akkor nem sok esély van itt normális életet élni.
150ezres fizetésre nem biztos hogy adnak hitelt.
vannak ilyen nem teljesen tökéletes házak 7millióért vagy alatta, esetleg nézz olyat, vaghy ilyesmi
Hagyjuk már ezt a szenvelgést, baromság amit írsz 12-es. A kérdező 30 evésen ül a langyos fosban, és arra vár, hogy majd varázsütésre megoldódik az élete. Nem fog, csak ha tesz érte, amíg csak másokra fröcsög, addig nem lesz kiszállás, mert nem magára és a saját fejlődésére koncentrál, hanem arra, hogy más miért kap annyi pénzt...
Azt is jó lenne már felfogni, hogy a csok egy hitel abban az esetben, ha nem lesz meg a 3 gyerek, sokan nulla gyerekkel vállalták ezt be, sokkal nagyobb szívásban részesülnek majd, mikor rájönnek, hogy 1 gyerekkel is kva kemény, nemhogy 3-mal.
Még gyüjtök sajnos a büdös semmire vállaltak a szüleim, most iszom a levét hogy ebbe születtem az átlag ingatlant kap én semmit.
Ha nagyon nyomorgok talán 5 év alatt összetudok szedni még pár milliót.
Bár kitudja lehet akkor már 40 milliót fog osztani gyerekcsinálásért a kormány hogy tönkretegyen teljesen mint egyedülállót mert minden támogatásuk beépült az ingatlanok árába, az utolsó 30m2 lyukba is.
12-es nagyon jól írod házat itt környéken egy 30%-os brazil arányú faluban is 5-7 millió forint , ami félig romos, vagy agyon van terhelve adósággal amiket milliókban lehet mérni.
Nem tudom gyüjtök pár évet ha nem megy, feladom az életet majd.
Sehol sem fizetnek annyit hogy valaha is elég pénzem legyen.
Nincs hatalmas tehetségem amivel betudom hozni a nulláról való indulás hátrányát.
Életem végéig rabszolgaság az nem öröm, hogy életem végéig gazdagítok egy burzsuj nagy urat kiadó lakását fizetve, na abba sose megyek bele.
Akkor maradok itthon és élek ahogy jutott ez van. Koldusnak születtem , mert a hülyék leszarták a semmire vállalni. Gyüjthetem a pénzt nyomorogva, de még egy lyukra se elég. Semmire. Mert az állam másodrendü polgárrá nyilvánított mindenkit akinek nincs kölyke.
Semmi jövöképet nem látok.
De mondjad mibe hova képezzem magam hogy elég pénzt tudjak összeszedni az évente +10-20% kal dráguló ingatlanokra, mert állam tömi a családosok zsebét.
Bazz én még soha nem írtam ilyet ezen az oldalon és lehet meg is fogom bánni, de bazzeg, tényleg add fel, és menj a Dunának...
Az ilyen embereken nem lehet segíteni, bármilyen képzést mondanék, meg tudnád magyarázni, hogy neked miért nem jó, ugye? Na pont ezért nincs értelme az életednek így, mert senki nem tud rajtad segíteni, ha te magadon nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!