Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet leküzdeni a...

Hogyan lehet leküzdeni a függetlenedési vágyat a szülöktöl?(nincs ingatlan,így hozzájuk vagyok kötve)

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudnak adni ingatlant se támogatni. A pénzem nem elég hogy tudjak venni magamnak ingatlant(van 7 millio forintom és gyenge fizetésem netto 180 ezer). Így kénytelen vagyok szülökkel élni és már zavaró a jelenlétük mintha fogságba lennék 30 évesen.

Hogyan lehet leküzdeni ezt a szabadulási kényszerérzetet.

2020. aug. 19. 16:45
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem magyarázom meg.

Kiváncsi vagyok öszintén mi az amit kitartással eltud valaki végezni és garantált a nettó 250-300 ezres fizetés legalább???

Nem megyek Dunának, hanem eléldegelek itt ha ez jutott

2020. aug. 19. 19:28
 22/27 anonim ***** válasza:
73%
Hogy mibe fektess, hogy javuljon a helyzet? Pszichoterápiába bazmeg.
2020. aug. 19. 19:33
 23/27 A kérdező kommentje:

Te arról beszélsz aki azért kap pénzt mert elmeséli neki vki hogy mi történt vele elmúlt héten?

Aztán meggyőzi hogy minden jó és fogadja el amibe született és amilyen.

Ezt ingyen is megtudom tenni.

Nem változtatt a tényen hogy ha milliókat teszek félre évente akkor sem lesz ingatlanom

2020. aug. 19. 19:43
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj, 30 éves vagy. Ennyi idősen rájöhettél volna, hogy akkor esetleg érdemes lenne egyetemre menned, vagy valamilyen szakmát kezdened. Ha elmész könyvelődnek, meg van két év alatt, havonta 300 ezreket kereshetsz.

Ne mond már, hogy abból nem telik egy retek albérletre...

Ja hogy te nem akarsz albérletbe menni, mert akkor mást fogsz pénzelni? Ne haragudj, de legyél már egy kicsit alázatosabb. Nincsen kolbászból a kerítés, mint látod. Az az ember, akinek kiadó ingatlanja van, lehet, hogy keményen meg is dolgozott érte, nem pedig ettől meg attól a szülőjétől kapta.

Nem tudom mi ez az óriási önsajnálat, hogy nincs semmi a segged alá nyomva. Másnak sem, hidd el. Ritka, akinek tényleg a szülei vesznek lakást, stb...

Nekem van olyan rokonom, aki teljesen egyedül kezdett el önnálósodni, és egyedül állt talpra. Nekem ne mondja senki, hogy lehetetlen. Nem tudom mit vársz az élettől, hogy érettségivel szeretnéd magad eltartani a mai világban. A szakma a minimum, ami kell. Meg persze ott van a társas albi is, de neked az sem jó.

Milyen más megoldást vársz? Sajnos az eredményeink eléréséért áldozatokat kell hoznunk a mai világban. Ez van, ezt kell szeretni. Állj neki találni valamit, ami érdekel téged, és fejleszd magad. Sajnos senki más nem tud változtatni, csak is te. Sok szerencsét hozzá.

2020. aug. 19. 20:23
 25/27 anonim ***** válasza:
64%

Jézusom mik vannak itt... Jó ha 10% segge alá toltak lakást, a másik 90% meg vagy albérletben, vagy hitellel terhelt lakásban. Csak annyi a különbség köztük meg közted, hogy ők tesznek is valamit magukért, te meg ülsz a langyos fosban már 30 éve. Nem mindenkinek gazdagok a szülei, főleg nem magyarországon. De ők nem elégednek meg a 180 ezres fizuval továbbképzik magukat vagy átképzik. Ja és a lehetőségeikhez képest álmodnak. Nem akarnak 7 millióból 30-40 milliós lakást, hanem jó lesz a faluban a 7 milliós ház is, amit szépen lehet újítgatni. De ha ennyire életképtelen vagy, akkor sorolok pár munkát, amivel bőven 18p fölött kereshetnél:

Segédmunkás (napi 10-15 ezret kapnak màr vidéken is)

Szakmunkás építőiparban (napi minimum 15 ezer)

Takarítónő/ bejárónő (2 ezres órabér alatt már ki sem jönnek...)

Multinál bármilyen 'aktatologató', amihez kb ész sem kell, pl számlák könyvelése ERP rendszerbe papírról stb

Én már 6 éve diákként többet kerestem multinál, mint te 30 éves létedre. Csak életképesnek kell lenni és nem a híg fosban turkálni, mint amit te csinálsz.

Felsoroltam vagy 4 munkát, fogadok egyik sem fog tetszeni, mindegyikre lesz valami kifogásod...

2020. aug. 19. 20:29
 26/27 anonim ***** válasza:
34%

7 millióhoz gyűjtögess még!

Ha eddig kibírtad,kibírod még pár évig.

Inkább,mint a banknak tartozz 20 éven keresztül.

2020. aug. 19. 21:54
 27/27 anonim ***** válasza:

Csak halkan jegyezném meg, hogy irigyellek, hogy 180 ezer nettóból félre tudtál rakni 7 milliót.

Azt viszont nem irigylem, ami ennek az ára lehetett. Mert ennyi fizuból nehezen tudom elképzelni, hogy akár 10 év alatt is összejött ennyi spórolt pénz. Hacsak nem a szüleid tartanak el majdnem teljes mértékben, valamint te sehová nem mész, nem veszel magadnak semmit, vagyis nem is élsz. Persze lehet, hogy nagyon ügyes vagy.

2020. aug. 20. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!