Miért próbálják megjátszani a nők hogy ők irányítanak? Nekik senki nem parancsol, ők mindentől függetlenek stb.
Szóval ezt a kérdést nem tudom jobban megfogalmazni, mindenhol ezt látom... elpróbálják játszani 15 évestől egészen öregig hogy nekik a barátjuk se mondhat semmit szüleik se stb... és amúgy meg a legtöbb szüleivel él és a barátjától kér pénzt...
Mielőtt valaki, nem belső sérelmeim vannak xD csak pont szemem elé került egy ilyen és már nagyon kíváncsi vagyok.
A nők így, a nők úgy... Csak ezzel van tele ennek az oldalnak legalább 3 kategóriája.
Más is van a világon azon kívül, hogy szarrá akartok elemezni mindent amit 1-2 nőtől láttok.
Amúgy meg mit tudom én...
Gondolom 1x voltak olyan helyzetben, amikor őket próbálta valaki irányítgatni. Ez nekik nem jött be, mint senki másnak sem, így inkább függetlenednek.
Viszont vannak olyan emberek, akiket irányítani KELL, mert a napjuk is reggeltől kezdve maga a 2 lábon járó katasztrófa, és sáskajárás.
Egy egészséges lelkületű élőlény képtelen egy ilyennel egy háztartásban élni, a vége mindennek az, hogy elkezdi irányítani.
Én is úgy gondoltam magamról, hogy nem vagyok irányító típus, sőt, általában a nyugodt életmódom miatt engem szoktak noszogatni, de vannak olyanok, akik kiváltják belőlem azt, hogy utasítgassam őket mindenfélére, mert borzasztóan idegesítőek.
Nyilván aki nem akarja hogy irányítsák, ha olyan, inkább leéli egyedül az életét.
Pszichológiai teszt, meg elemzés nem nagyon van párválasztás előtt, manapság inkább a "hogynézőki" a fontosabb.
A legtöbb talán. De nem én.
Van még kérdés?
37 éves vagyok, van autóm, lakásom, és a fizetésemből élek. Pasim nincs.
Van ilyen, próbáld meg feldolgozni.
utolsó, semmi alapod nincs ilyennel vádolni a kérdezőt.
akkor veheted magadra a dolgot, ha:
szüleiddel élsz vagy szerelmedtől kérsz pénzt saját dolgaid megvásárlásához
és
próbálod irányítani / befolyásolni a szerelmed
és
nő vagy.
"szóval én nem parancsolhatok senkinek,mert nő vagyok és független akarok lenni?"
még szép hogy nem :D
az hogy másokat irányítasz nem azt jelenti hogy független vagy. ha szerinted igen, akkor buta vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!