Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ennek spirituálisan mi lehet...

Ennek spirituálisan mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Tavaly halt meg a legjobb barátom. Azóta csak olyan emberekre akadok, akik az ő ellentétei. A barátomra mindig számíthattam, ő is rám, sosem hagytuk cserben egymást, őszinték és nyíltak voltunk egymással. Amióta meghalt, tényleg a vele teljesen ellentétes emberekkel találkoztam. Megbízhatatlanok, kihasználósak, érdekemberek és kétszínűek. Mi lehet erre a spirituális magyarázat?
2021. aug. 30. 12:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nézd, én azt hiszem a kérdésemet is konkrétan egyertelműen irtam ki, és a kommentjeim szintén ilyenek. Arról pedig nem én tehetek, hogy neked többször kell elmondanom azt, amit egyertelműen leírtam már.
2021. aug. 30. 16:53
 22/26 anonim ***** válasza:
82%
Üdv a valóságban! Spirituális oka az, hogy felébredtél az álomvilágodból. Az emberek elég nagy része ilyen. Elég konkrét válasz volt?
2021. aug. 30. 19:08
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem. Ugyanis voltak nagyon hosszú évekig, sőt evtizedig tartó barátságaim ez előtt is.
2021. aug. 30. 20:11
 24/26 anonim ***** válasza:

Mázlis időszak. Nekem 23 év alatt nem sikerült egy rendes barátot találni akire mindig lehetne számítani. :P

De tudom, hogy van csak ritka.

#14 és 16 voltam.

2021. aug. 30. 20:24
 25/26 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan, akivel 11 évig voltunk barátok, de elköltözött külfödre. Vannak barátaim akik sok éve azok, de ők vagy gyerekesek mármint van gyermekük és emiatt természetes hogy nem lehet úgy barátságban maradni mint előtte (mert a gyerekre nyilván több idő megy el, és ez így is helyes) vagy külföldre mentek. Szóval aki meghalt, vele volt a legszorosabb a legmélyebb a barátságom.
2021. aug. 30. 20:33
 26/26 anonim ***** válasza:
Barátot találni nem könnyű. Egy ember inkább nem lesz a barátod, mint a barátod. A legtöbb embernek egy teljes élet alatt is csak néhány barátja van, ez nem úgy működik, hogy 1 év alatt pótoljuk az elvesztett barátot. 40 év körül pedig szinte lehetetlen új barátságot kötni.
2021. aug. 31. 04:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!