Ennek spirituálisan mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Tavaly halt meg a legjobb barátom. Azóta csak olyan emberekre akadok, akik az ő ellentétei. A barátomra mindig számíthattam, ő is rám, sosem hagytuk cserben egymást, őszinték és nyíltak voltunk egymással. Amióta meghalt, tényleg a vele teljesen ellentétes emberekkel találkoztam. Megbízhatatlanok, kihasználósak, érdekemberek és kétszínűek. Mi lehet erre a spirituális magyarázat?2021. aug. 30. 12:55
11/26 A kérdező kommentje:
Köszi. Mondtam hogy több halálesetet átéltem, köztük a testvéremét is. Tudom mi a gyász stb. És hiába mondom ezeket, nem hiszed el. Nem kerek abból hogy ez és ez a gyász stb mert átmentem rajta, és most sem a gyásszal van a gondom. A segítséget azért köszönöm.
2021. aug. 30. 14:32
12/26 anonim válasza:
Én elhiszem. Te felhoztad a problémádat, és én megpróbáltam különféle megoldásokat kínálni. viszont te mindegyiket visszautasítottad, mondván, nem igaz.
Konklúzió1: Játszod itt az eszedet.
Konklúzió2: Nem is akarsz igazán segítséget, csak mártírkodsz. Ha ennyire tudod, hogy mi folyik benned, mert ennyire igazán elképesztő módon tapasztalt vagy, akkor ne itt siránkozz.
Legyen csodálatos napod! ♥♥
13/26 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdésem nem értetted. Sőt azt hiszem biztos hogy nem.
2021. aug. 30. 14:44
14/26 anonim válasza:
Az emberek legalább 80%-a ha nem több egyforma. Buta. Kétszínű stb.
Ha a barátod nem ilyen volt akkor az az bizonyítja, hogy kivételes ember volt. Kevesen vagyunk, de azért vagyunk páran. Egyszerűen nehéz ilyen embert találni és ezért nem is találsz, csak az átlagosból.
15/26 A kérdező kommentje:
Előtte is találkoztam kètszínű emberekkel. Amit viszont nem tudok megmagyarázni, hogy amióta meghalt, kizárólag ilyenek vannak. Egy év alatt valahogy aránytalannak tartom ezt. Abban igazad van, hogy az kivételes szemy volt, viszont ennek ellenére nem másokban keresem őt, mert ő pótolhatatlan. Csupán az döbbent meg, hogy valóban csak a kétszinű, érdekemberek találnak rám a halála óta.
2021. aug. 30. 14:47
16/26 anonim válasza:
Hát ez most így jön ki. Mikor a kaszinóba csak vesztes széria van. Kevés az esély a nyerésre és kevés az esély olyan embert találni mint ő volt.
17/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ugyanolyat mint ő, mert ő megismételhetetlen. Hálás vagyok a Sorsnak hogy ismerhettem őt, viszont valahogy hihetetlen hogy és tényleg csak ismételni tudom magam, egy év alatt egyetlen viszonylag normális értékrenddel rendelkező emberrel sem találkoztam, az hihetetlen.
2021. aug. 30. 15:14
18/26 anonim válasza:
Lehet csak mindenkit hozzá mêrsz, rajta keresztül ítélsz meg, és ezért másokban is, magadban is feszültséget generálsz, lehet ezért "vernek át". Legyél valóban derűs, nyitott, kíváncsi... próbálkozz.
19/26 A kérdező kommentje:
Hiába mondom egyértelműen hogy nem másokban keresem őt, látom nehéz ezt megérteni.
2021. aug. 30. 16:30
20/26 anonim válasza:
Nem mindig másban van a hiba.. Ha ennyire nincs igaza senkinek, akkor bocsánat, de valami nem oké az irányító toronyban. Vagy legközelebb érthetően Fogalmazd meg a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!