Mit jelent a jelenben élni?
Figyelt kérdés
Spirituális cucc.
-Mikor egyszerűen csak jelen vagy és egy vagy mindennel. A pillanat.- Egy fickó irta. Mit jelent?
2021. aug. 30. 10:58
1/13 anonim válasza:
Kérdezd meg az "egy fickót" aki ezt írta.
2/13 anonim válasza:
Már megunint ez tele a t@kom ezzel a mondással miért olyan jó felelotlenul elni és nem gondolni a jovore
3/13 anonim válasza:
Mész az utcán, és aggodalmaskodva, lehajtott fejjel sprintelsz, vagy lassan sétálsz, körbenézegetve, gyönyörködve a dolgokban.
4/13 anonim válasza:
persze élj nézz ki a fejedbol legyél csicska ne érdekeljen hogy ki szivat éppen ezt még a csapból is ez folyik lassan ez valami propaganda lehet szerintem
5/13 anonim válasza:
4-es, ne engedd magad szívatni.
6/13 Grimfox válasza:
A jelenben élni azt jelenti, hogy a múlron nem rágódsz, csak tanulsz belőle, alapul veszed, a jövő miatt nem szorongsz, csak felkészülsz rá, és a jelenben meghozott, és meghozandó döntéseidre koncentrálsz, miközben a jelen eseményeit figyeled, és éled át. Spirituális értelemben ez messze áll a hedonista, "mának élj" felfogástól, a tudatos, felelős életet jelenti, ahol tudod, hogy a jövőt csak a jelen tettei, és döntései befolyásolhatják úgy, ahogy szeretnéd, és a jelen tetteit, és döntéseit a múlt tapasztalataira, tudására alapozod.
8/13 A kérdező kommentje:
Ahh, értem. Én meg attól az aranyköpéstől hányok, hogy Felejtsd el a múltat, hagyd a múltat meg stb.
2021. aug. 30. 13:39
9/13 anonim válasza:
Várjunk én tisztelem a multat ezt az állaza jelenben élést nem bírom
10/13 A kérdező kommentje:
Amúgy a fickó nem arra gondolt, hogy nem kell törődeni a jövőnkkel. Szerintem csak arra célzott, hogy a mai rohanó világban, néha meg kell élni az apró örömteli pillanatokat. Mintha megállítanánk az időt. Hogy ki kell néha kapcsolni az elménket, lenyugtatni. Főleg a mostani időszakban, ami tele van félelemmel. Egyébként már éltem át ilyet. Mármint ilyen fajta kikapcsolódást, és nagyon kellemes. Próbáljátok ki. Képzeljétek el hogy az idő megáll. Valami kellemes helyen. Eresszétek el a félelmeiteket pár percre.
2021. aug. 30. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!