Mit jelent a jelenben élni?
Figyelt kérdés
Spirituális cucc.
-Mikor egyszerűen csak jelen vagy és egy vagy mindennel. A pillanat.- Egy fickó irta. Mit jelent?
2021. aug. 30. 10:58
12/13 anonim válasza:
A múlt nem létezik, csak egy (hamis) emlék, MINDENKI másképp emlékszik egy adott dologra, akkor mi az igaz? A jövő sem létezik, csak tervek, vagy félelem, tartás valamitől (és általában nem pont úgy fog történni, ahogy tervezed, vagy félsz tőle). Csak a jelen létezik, folyamatosan. Ha azt elpazarlod arra, hogy hamis emlékeken vagy be nem teljesülő terveken vagy félelmeken rágódsz, szépen elfolyik az életed.
13/13 A kérdező kommentje:
A múlt létezik. A múlt alakított azzá, amivé váltam. A múlt igenis a jelen része. Amit átéltem, azaz a múltam, benne van minden eltelt percben, benne a lelkemben. A véremben, a testemben, az álmaimban amikor éjjel alszok. A jelen nem létezhetne múlt nélkül, és a jövő sem. És ez nemcsak énrám vonatkozik, a múltunk, átjárja az egész bensőnket, ha tetszik, ha nem. Ostobaság az a halandzsa, hogy hadd a múltat. Szerintem rágódni kell rajta, főleg hogy a múltam megtestesítőivel kell élnem még most is. Könnyebb lenne ha tudnám, hogy mit tettem előző életeimben, és hogy hogyan juthattam ilyen
2021. szept. 10. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!