Hogyan meditáltok? Hogyan gyakoroltok a jelenben lenni (azaz kevesebbet görcsölni a múlton és a jövőn)? Részletek lent.
Sziasztok. Nagyon szeretnék olyan gyakorlatokat elsajátítani, melyek segítségével jobban a jelenben tudok maradni (azaz kevesebbet bánkódom a múlton és nem rettegek a jövőtől). Agykontroll tanfolyamot még korábban végeztem, de sajnos még soha nem meditáltam, csak ott a tanfolyam 2 napján és azt is csak "vezetett meditációval". Egy kezdőnek mit javasoltok, milyen konkrét gyakorlatsort a meditációhoz? Akár link is érdekel, ahol megnézhetem, elolvashatom azt, amit fontosnak tartotok. Érdekel bármi, ami előrevisz és segítségével közelebb jutok a jelen tudatos megéléséhez. Elvileg a meditáció épp arról szól, hogy a tudatodat teljesen "kiüríted", azaz segítségével hosszú távon nagyobb eséllyel éled meg a jelent.
Nagyon köszönöm előre is!
2. Köszönöm szépen az okoskodásodat, a beszólogatásodat és a segítőkészséged teljes hiányát. A "válaszodtól" előrébb vagyok ám.. Mindig vannak itt ilyenek, ezért félek itt már bármilyen kérdést feltenni.
Kedves 3. és 4.! Köszönöm!
Ha bárki válaszolna még, szívesen olvasom.
Csakis Domján Laci vezetett meditaiojaval.
Működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!