Hogyan deríthetem ki, hogy mi a spirituális állatom, vagy totem állatom spirit animal om? 30f
Hanyatt fekszel, mélyeket lélegzel, a napi gondokat elengeded.
Aztán tiszta elmével elgondolkodsz, ÉNed melyik állathoz. állatéhoz hasonlít leginkább.
1: Már megint kezded a hülyeséged,3-4 de akár több olyan állati tulajdonságokkal rendelkező lélekrész is lehet az ember Ön/tudatosságának megfelelően,aminek semmi köze a totemállathoz,viszont annál több az evolúciós létrához...majomból az egyre összetettebb érzelmekkel rendelkező félember állatkert-ember-istenember ésígytovább..
Nincs az egyén szellemének a tudattalan és tudat határán semmi ami felvenné az ösztönös tulajdonságokat,mert a küszöb az csak ajtóként működik..Ami felvesz a környezeti hatásokra és a különböző vágyakra reagálva bármit is az a tudatalatti sérült lélekrésze a majommal ami lemásol,hogy megfeleljen..
Ott van a Harry Potter gyerek,mert most éppen az ment a tvben,nagymacska és bagoly ami a legszembetűnőbb,Alkonyat farkaskölyke gorilla kis csimpánz és malac stbstb...szepes mária aki karakterológiával is foglalkozott azt írta,minél madárszerűbb az arcban felismerhető állat annál nagyobb a szellemi szintekre való törekvés...
Nekem pl.egyezik a totemem a kínai horoszkópommal,egy látó belenézett a tenyerembe és azonnal megnevezte mielőtt bármit is mondtam volna neki talán a tiéd is megegyezik kérdező..és attól lesz spirituális,mert a legtisztább útjelződ ami azt jelenti,ho minden elfojtásból deformált,démoni energiától fullmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!