Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan deríthetem ki, hogy mi...

Hogyan deríthetem ki, hogy mi a spirituális állatom, vagy totem állatom spirit animal om? 30f

Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 00:15
 1/3 Grimfox ***** válasza:
65%
Külső állati segítőd, állatszellemed(totem) nagy eséllyel nincs. A természeti népek között még elképzelhető, de mi ettől messze állunk. Az ember szellemének, a tudattalan, és tudat határán van egy része, ami felveszi, vgy felveheti egy állat bizonyos(nem összes) tulajdonságát. Ez kihat arra, hogyan fogod fel a környezeted tudattalanul, és kihat a személyiségedre, és bizonyos tulajdonságaidra. Ez nem valódi állat, csak egy állathoz hasonló tulajdonságokat mutató rész. Gyakran idealizált, szimbolikus. Meditációban fel lehet deríteni. Elég mélyre süllyedve a relaxált állapotban, egy természetes környezetre koncentrálsz. Például úgy, hogy kijelented magadnak, hogy a természetben vagy, ahol az állati éned, spirituális állatod él. Valamilyen természetes tér képe felbukkan. Ha ezt megtartod magad előtt, megpróbálhatod hívni az állati énedet, spirituális állatodat, hogy mutatkozzon meg látható alakban. Elég mélyen kell lenned ahhoz, hogy a vágyaid, elvárásaid ne befolyásolják, milyen állat jelenik meg. Gondolom nem arra vagy kíváncsi, milyen spirituális állatot akarsz, hanem hogy ténylegesen mi az. Nem biztos hogy megjelenik, de ez egy elég egyszerű módszer a próbálkozásra.
2021. aug. 7. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Hanyatt fekszel, mélyeket lélegzel, a napi gondokat elengeded.

Aztán tiszta elmével elgondolkodsz, ÉNed melyik állathoz. állatéhoz hasonlít leginkább.

2021. aug. 7. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
16%

1: Már megint kezded a hülyeséged,3-4 de akár több olyan állati tulajdonságokkal rendelkező lélekrész is lehet az ember Ön/tudatosságának megfelelően,aminek semmi köze a totemállathoz,viszont annál több az evolúciós létrához...majomból az egyre összetettebb érzelmekkel rendelkező félember állatkert-ember-istenember ésígytovább..

Nincs az egyén szellemének a tudattalan és tudat határán semmi ami felvenné az ösztönös tulajdonságokat,mert a küszöb az csak ajtóként működik..Ami felvesz a környezeti hatásokra és a különböző vágyakra reagálva bármit is az a tudatalatti sérült lélekrésze a majommal ami lemásol,hogy megfeleljen..

Ott van a Harry Potter gyerek,mert most éppen az ment a tvben,nagymacska és bagoly ami a legszembetűnőbb,Alkonyat farkaskölyke gorilla kis csimpánz és malac stbstb...szepes mária aki karakterológiával is foglalkozott azt írta,minél madárszerűbb az arcban felismerhető állat annál nagyobb a szellemi szintekre való törekvés...

Nekem pl.egyezik a totemem a kínai horoszkópommal,egy látó belenézett a tenyerembe és azonnal megnevezte mielőtt bármit is mondtam volna neki talán a tiéd is megegyezik kérdező..és attól lesz spirituális,mert a legtisztább útjelződ ami azt jelenti,ho minden elfojtásból deformált,démoni energiától fullmentes.

2021. aug. 7. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!