Mi az a lélek és honnan jön? Hogyan tud bennünk lenni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 13:48
1/24 anonim válasza:
Az én meggyőződésem és hitem az, hogy Isten lehelte belénk,mi az ő képmása vagyunk.
2/24 Grimfox válasza:
Ezt tudni senki sem tudja. Van akinek van róla véleménye, és van, akinek van ezzel kapcsolatban hite valamilyen vallás tanításaira alapozva. De ezek közül egyik sem bizonyosság.
3/24 anonim válasza:
Én meggyozni akartalak, csak elmondtam a véleményem. Nekem meggyőződésem, Isten győzött meg erről személyesen és örülök neki.
4/24 anonim válasza:
Gondolj bele egyszer a semmiből jött letre minden, de ezt a semmit mi késztette változásra? Az élet szintén fura. Hiába nézel egy kavicsot évmilliók alatt se lesz belőle élőlény. Ha a lélek az a mozgató dugó, amitől egy kavics is élőlény lehet, akkor honnan jött a lélek, talán az anyagi univerzumon túlról? Rengeteg a kérdés válasz semmi.
5/24 anonim válasza:
Szerintem van válasz ezekre. HA Mindenre nem is.
6/24 SZücsöm válasza:
5. Egy válasza van mindenkinek. DE !A! válasz még nincs meg. Talán soha nem is lesz.
7/24 anonim válasza:
nekem személyesen jelentette ki magát Isten, és ezért hiszem a Bibliában leirtakat, amiben le van jegyezve, hogy a lélek, de a testünk, és úgy egyébként minden Isten teremtése. EZ az én válaszom.
8/24 anonim válasza:
7, ez egy agyi tevèkenység volt. De higyjen mindenki abban, amiben szeretne, amíg másokat nem bànt vele.
9/24 SZücsöm válasza:
Én ha valamiben "biztos" vagyok akkor az az hogy a Bibliában leírt isten a "tógás Zeusz" nem létezik. Szinte semmire nem tudnám jó szívvel azt mondani ezotérián/hiten belül hogy biztos, ez az egyik ritka kivétel.
Túl sok a logikai bukfenc és az ellentmondás + az empirikus bizonyítékok amik ellentmondanak a bibliának.
Épp ezért 8al kell hogy egyetértsek.
10/24 anonim válasza:
Valaki feltett egy kérdést, én válaszoltam. A hit nem lehet vita tárgya. Személyes megtapasztalásokon alapul. Az, hogy egy állítás igaz-e vagy sem, akkor derül ki, ha valaki őszintén utánanéz, vagy próbára teszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!