Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az a lélek és honnan jön?...

Mi az a lélek és honnan jön? Hogyan tud bennünk lenni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 13:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
52%
Az én meggyőződésem és hitem az, hogy Isten lehelte belénk,mi az ő képmása vagyunk.
2021. aug. 14. 14:40
 2/24 Grimfox ***** válasza:
64%
Ezt tudni senki sem tudja. Van akinek van róla véleménye, és van, akinek van ezzel kapcsolatban hite valamilyen vallás tanításaira alapozva. De ezek közül egyik sem bizonyosság.
2021. aug. 14. 14:41
 3/24 anonim ***** válasza:
49%
Én meggyozni akartalak, csak elmondtam a véleményem. Nekem meggyőződésem, Isten győzött meg erről személyesen és örülök neki.
2021. aug. 14. 14:44
 4/24 anonim ***** válasza:
32%
Gondolj bele egyszer a semmiből jött letre minden, de ezt a semmit mi késztette változásra? Az élet szintén fura. Hiába nézel egy kavicsot évmilliók alatt se lesz belőle élőlény. Ha a lélek az a mozgató dugó, amitől egy kavics is élőlény lehet, akkor honnan jött a lélek, talán az anyagi univerzumon túlról? Rengeteg a kérdés válasz semmi.
2021. aug. 14. 15:31
 5/24 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem van válasz ezekre. HA Mindenre nem is.
2021. aug. 14. 16:04
 6/24 SZücsöm ***** válasza:
62%
5. Egy válasza van mindenkinek. DE !A! válasz még nincs meg. Talán soha nem is lesz.
2021. aug. 14. 16:13
 7/24 anonim ***** válasza:
33%
nekem személyesen jelentette ki magát Isten, és ezért hiszem a Bibliában leirtakat, amiben le van jegyezve, hogy a lélek, de a testünk, és úgy egyébként minden Isten teremtése. EZ az én válaszom.
2021. aug. 14. 16:21
 8/24 anonim ***** válasza:
64%
7, ez egy agyi tevèkenység volt. De higyjen mindenki abban, amiben szeretne, amíg másokat nem bànt vele.
2021. aug. 14. 16:24
 9/24 SZücsöm ***** válasza:
79%

Én ha valamiben "biztos" vagyok akkor az az hogy a Bibliában leírt isten a "tógás Zeusz" nem létezik. Szinte semmire nem tudnám jó szívvel azt mondani ezotérián/hiten belül hogy biztos, ez az egyik ritka kivétel.

Túl sok a logikai bukfenc és az ellentmondás + az empirikus bizonyítékok amik ellentmondanak a bibliának.

Épp ezért 8al kell hogy egyetértsek.

2021. aug. 14. 17:13
 10/24 anonim ***** válasza:
27%
Valaki feltett egy kérdést, én válaszoltam. A hit nem lehet vita tárgya. Személyes megtapasztalásokon alapul. Az, hogy egy állítás igaz-e vagy sem, akkor derül ki, ha valaki őszintén utánanéz, vagy próbára teszi.
2021. aug. 14. 17:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!