Mi volt legelőször?
Van egy kérdés ami időnként felmerül bennem, nem olvastam utána még, de miért is ne ezután a kiírás után tenném. Lehet butaság, de ez a kérdés az, hogy mi lehetett legelőször? Leírom az én fejemben hogy van ez. Tehát van égitest, ami úgy jött létre, hogy másik 2 összeütközött. És ez így tovább. De ha eredetileg nem volt semmi, akkor ki teremtette meg az első valamit ami kézzelfogható volt? És ha ezt tényleg teremtette valaki, ő hogyan lett? Úgy van előttem a kép, hogy van egy üres fehér szoba és ennyi. A semmiből nem alakulhat ki benne egy kavics. De bizony az a kavics ott van és az a kérdés, hogyan. Nem tudom mennyire érthetően írtam ezt le.
A 2.része a kiírásomnak, hogy mostanában gyakran hallani a szimuláció elméletet, de erre is vonatkozik az, hogyha nem volt semmi, akkor azok akik kívülről látják/irányítják ezt, ők hogyan lettek?
Vagyis gondolom ezt az univerzumot nem így készen kaptuk mint egy berendezett lakást. Lehet van egy válasz ami tök egyértelmű lenne, őszintén leírom hogy nekem ez nagyon elgondolkodtató és ha ciki, ha nem, de nem tudok rá magyarázatot.
Az energia egyik formából alakul a másikba. Kinetikus energiából hővé, abból fénnyé, abból kémiai energiává(fotoszintézis által), és így tovább.
A fekete lyukak hiába párolognak, ha már csak fekete lyukak lesznek az univerzumban, nagy eséllyel ugyanabba az állapotba térnek vissza a gravitáció miatt, mint ami az ősrobbanás előtt volt. A másik elmélet, hogy az entrópiának engedelmeskedve az energia teljesen szétszóródik, és az univerzum végképp megsemmisül, mert a kötőerők már nem lesznek képesek egyben tartani az egészet.
A galaxis közepén biztos, hogy nincs még 13 milliárd éves sem, mivel a galaxisok évmilliárdokkal az ősrobbanás után jöttek létre, a fekete lyukak pedig csillagok maradványai. A csillagképződés pedig jóval a robbanás után kezdődött. A Nap második, vagy harmadik generációs csillag, és a galaxisunkban a legöregebb csillagok is maximum második generációsok(feltéve, hogy nincsenek szuperhosszú életű kis tömegű csillagok, amiket nem észlelünk). A középpontban lévő fekete lyuk valószínűleg egy első generációs csillag maradványa a galaxis fiatalkorából.
Istennek az a formája volt először, ami legfelül van. A kilencedik dimenzió volt van lesz az egyetlen első és utolsó dolog, ami van. Minden létezés illúzió, csak az időn túli egység létezik.
A létezés játékában az első létező isten volt, mint végtelenül tökéletes abszolút tudat-energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!