Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák holdjegyű emberek! Legelős...

Rák holdjegyű emberek! Legelőször ti is érzelmileg reagáltok minden titeket ért hatásra?

Figyelt kérdés
Nekem is rák a holdjegyem,a leírás tökéletesen passzol rám,de engem ez nagyon zavar magamban.Hirtelen mindent magamra veszek.Rögtön utána belátom,hogy értelmetlenül,de nagyon rossz,hogy hirtelen nagyon meg tudok bántódni.Nem látszik rajtam,de túlérzékeny vagyok.Ti is így éreztek?
2013. febr. 12. 23:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, régen, gyerekként meg kamaszként jobban, mondták is sokszor. Mert rajtam viszont látszódott/látszódik.

Azóta kicsit hűvösebb és megfontoltabb lettem, bár nem viszem túlzásba, nem akarok a ló másik oldalára esni. Valójában nem nagyon szeretem a Rák énemet, úgy gondolom, több bajom származik belőle, mint örömöm. A sima, mezei Nap jegyes leírások sem szimpatikusak erről a csillagjegyről.

2013. febr. 12. 23:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem asszem rákban van a holdam hát nem vagyok más hogy hasonlítani tudjam mennyiszer sértődők meg másokhoz képest
2013. febr. 12. 23:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem magamban ezt.Régen könnyen kihasználható is voltam,párkapcsolatban engedtem a másik fél önzésének.Ezen valamennyire sikerült változtatni.
2013. febr. 13. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez velem is előfordult párkapcsolatban. Bár én nem tűröm sokáig, hogy valaki a fejemre nőjön.

A Rák Holdnak azért előnyei is vannak, például a beleérző képesség.

2013. febr. 13. 00:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Az tényleg jó.
2013. febr. 13. 00:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Rák a holdjegyem, kicsit sem igaz rám a leírás, szóval erről ennyit.
2013. febr. 13. 09:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Én inkább oroszlánra tippelnék. :) A netes számítás nem mindenhol pontos és van (kevés ember) aki még az előző vagy már a következő jegybe tartozik.Erről olvastam.
2013. febr. 13. 11:45
 8/9 anonim válasza:
De még mennyire :D
2013. febr. 14. 12:03
 9/9 Mcgalagony17 ***** válasza:
Én ha sok mindent magamra veszek is, nem mutatom ki, mert rájöttem sok keserű tapasztalat árán, hogy ez a legjobb támadási felület:S Az együttérzésem viszont sehogy se tudom kordában tartani, emiatt sokan kihasználtak már. Ne bánkódj, mert a túlérzékenységnek előnyei is vannak: mélyebben átláthatsz helyzeteket, mint a körülötted levők:D
2013. febr. 19. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!