Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Meg tudja-e mondani valaki...

Meg tudja-e mondani valaki azt, hogy mikortól, honnan tud az emberiség az angyalok létezéséről? Mikor tettek legelőször említést létezésükről? Csak a bibliában szerepelnek, vagy máshonnan is van információ róluk?

Figyelt kérdés
Nem az Isten által történt teremtésükre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy hol, vagy miben lelhetőek fel a rájuk való utalások először a ma élő ember ősének vallás,- mítosz,- kultúra,- monda, stb. világában.

2012. szept. 12. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Amíg nincs 'kézzelfogható' bizonyíték addig kár azt hinni hogy tud bárki is az angyalok létezéséről,mert ezek csak agy pihent trollok
2012. szept. 12. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:

*agy pihent trollok: akik bemesélték hogy lézeznek trollok anélkül hogy bebizonyították volna,és így hülyítik a népséget

Üdv,

Elemér jósnő

2012. szept. 12. 17:46
 3/12 anonim ***** válasza:
elírtam :D **léteznek angyalok
2012. szept. 12. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Nighthawk ezt jól elszúrtad :D

Amúgy meg onnantól tudunk róluk, mikor elöször kitalálta öket valami unatkozó ember.

2012. szept. 12. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Elszúrtam,de kijavítottam :D 1-1
2012. szept. 12. 17:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Mi a troll? az agy pihent, az unatkozót jelent?
2012. szept. 12. 17:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Én nem általánosságot kértem, hanem konkrétumot! Azt konkrétan tudom, hogy a tudomány különböző területein is foglalkoztak már a múltból fennmaradt tárgyi bizonyítékok alapján létezésükről, de én konkrétan a kérdésemre szeretnék választ kapni, nem arra, hogy kiknek az agyszüleménye.
2012. szept. 12. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Kr. e 5614 nyarának első újholdjának tér ideje óta. Egy fiatal ember látott először angyalt és ő mesélt róla a többieknek.

Mihály jósnő, angyalász

2012. szept. 12. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Így van kérdező
2012. szept. 12. 18:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Először definiáljuk, mit jelent az angyal, vagy szerinted mit jelent. A bibliában is van vagy 2-3 fajta. A nagy világban is létezik sok fajta angyal, de szerintem mindig is tudtunk róluk. Nincs dátuma. Eleve, hogy ha, az emberiség ős múltját kutatod, akkor rájössz, hogy mindig volt mindennel kapcsolat, csak valaki tönkretette.

De, feltehetőleg, a magasabb tudati szintek elérése óta, ami viszont Lemúriával, Atlantisszal köthető össze.

2012. szept. 12. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!