Ha visszajönnek az "Istenek", lehet hogy segítenek az emberiség gazdasági problémáin?
Sok helyen a neten, azt olvastam, hogy a földönkívüliek akik génmanipulációval joztak minket létre, ezért is írtam, hogy Istenek, hamarosan visszatérnek. Ezt itt is olvastam, felemelkedsében nem hiszek, mert két lábbal a talajon állok !
Szóval, arra még nem gondolt senki, hogy esetleg segítenének nekünk ? Az ókórban is megtanítottak minket szép piramisokat építeni majáknál és gigantikusat egyiptomban. Csatornarendszereket és infrastruktúrát hoztak létre, akkor most miért ne segítenének nekünk, megoldani gazdasági nehézségeket ?
Millióan éheznek világszerte és egyre többen hazánkban is ! Biztosan sokkal jobban tudják a közgazdaságtant is. Segíthetnek nekünk ? Reális éehet ? Hogyan gondolod ?
A saját problémáinkat csak is mi oldhatjuk meg. A földön kívüliek max segítő kezet nyújtanának ebben.
A piramisokat is okkal hozták létre valamire jók, sőt lehet tudni is hogy mire.
Nos, ha bizonyos emberek nem változtatnak a politikán és egyéb dolgokon akkor csak rosszabb lesz minden, hiszen mi emberek alkotjuk meg azt a helyet ahol élünk, most ezt alkottuk, hát tapsoljunk magunkon, persze már aki részt vett benne.
Az istenek itt vannak csak annyira egyszerű őket észrevenni hogy képtelen vagy rá.
De ha eljön az ideje segítek ;) ne félj :D
"felemelkedsében nem hiszek, mert két lábbal a talajon állok"
Vagy mert be van szűkülve a tudatod.
Kedves 1-3 és 5. Remélem nem lesz igazatok és ha visszajönnek ezek a szuperlények, segítenek rajtunk, talán úgy is hogy ételt varázsólnak valami szupermasinával, mint Jézus idejében a mannával tették a plejádiak.
4. Remélem ha felemelkedünk, akkor jobb lesz és nem ugyanilyen tré mint itt a földön.
LSDNS számítok rád !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!