Ha visszajönnek az "Istenek", lehet hogy segítenek az emberiség gazdasági problémáin?
Sok helyen a neten, azt olvastam, hogy a földönkívüliek akik génmanipulációval joztak minket létre, ezért is írtam, hogy Istenek, hamarosan visszatérnek. Ezt itt is olvastam, felemelkedsében nem hiszek, mert két lábbal a talajon állok !
Szóval, arra még nem gondolt senki, hogy esetleg segítenének nekünk ? Az ókórban is megtanítottak minket szép piramisokat építeni majáknál és gigantikusat egyiptomban. Csatornarendszereket és infrastruktúrát hoztak létre, akkor most miért ne segítenének nekünk, megoldani gazdasági nehézségeket ?
Millióan éheznek világszerte és egyre többen hazánkban is ! Biztosan sokkal jobban tudják a közgazdaságtant is. Segíthetnek nekünk ? Reális éehet ? Hogyan gondolod ?
Gondolkozzatok el ezeken a legrégibb írásokon:
És megtudjátok mi volt és mi lesz.
*
1. Amikor azután az emberek sokasodni kezdtek a földön, és leányokat nemzettek,
2. látták az Isten fiai, hogy az emberek leányai szépek, és feleségül vették közülük mindazokat, akiket kiszemeltek.
3. Isten ekkor így szólt: "Ne maradjon lelkem örökké az emberben, mivel test: százhúsz esztendő maradjon meg napjaiból!"
4. Óriások voltak a földön azokban a napokban - azután, hogy az Isten fiai bementek az emberek leányaihoz, és azok szültek -, ezek az ősidők erős, híres férfiai.
*
Mit jelent az ha valami Hasonlatokban van írva?
És miért írták azt úgy?
Tegyétek fel a kérdést.
Nézd meg ezt és tedd fel a kérdést hogy magyarázná el egy ember, amely több ezer évvel ezelőtt élt, ha látna valamilyen repülő tárgyat, hallaná annak motor hangját, látná ahogy füstöl stb:
Segítek.
Hasonlítaná ahhoz amit akkor ismer mondjuk így:
A felemelkedés szó is hasonlat.
Elérni a legnagyobb intelligenciát, életmódot, gondolkozást stb...
De nem az eddig ismert emberit, hanem az Isteni tudást.
Hmm... Isteni?
Lefordítom: Isteni= Legmagasabb
Vagy mondhatnám úgy is hogy földönkívüli?
És aki azt mondja ez hülyeség, annak én azt mondom tanulj, olvasd el, fejtsd meg és aztán próbáld kiforgatni.
És megtudod hogy igaz vagy sem.
Erre írták azt, hogy a hit cselekedetből van.
És a cselekedetből igazulsz meg.
A hit szó nem mágia.
Már az iskolában szükséged volt rá hogy megtanulj valamit.
Hinned kellett a tanárodnak.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!