Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha visszajönnek az "Istenek",...

Ha visszajönnek az "Istenek", lehet hogy segítenek az emberiség gazdasági problémáin?

Figyelt kérdés

Sok helyen a neten, azt olvastam, hogy a földönkívüliek akik génmanipulációval joztak minket létre, ezért is írtam, hogy Istenek, hamarosan visszatérnek. Ezt itt is olvastam, felemelkedsében nem hiszek, mert két lábbal a talajon állok !

Szóval, arra még nem gondolt senki, hogy esetleg segítenének nekünk ? Az ókórban is megtanítottak minket szép piramisokat építeni majáknál és gigantikusat egyiptomban. Csatornarendszereket és infrastruktúrát hoztak létre, akkor most miért ne segítenének nekünk, megoldani gazdasági nehézségeket ?

Millióan éheznek világszerte és egyre többen hazánkban is ! Biztosan sokkal jobban tudják a közgazdaságtant is. Segíthetnek nekünk ? Reális éehet ? Hogyan gondolod ?

2012. júl. 11. 18:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"mert két lábbal a talajon állok "

Már megbocsáss, kedves kérdező, de a problémafeltevésedből nem az jött le. A piramisokat, csatornarendszereket, egyéb okos dolgokat maguk az emberek találták fel, a problémáinkat magunk oldottuk meg, nem pedig valami "isteni sugallat" vagy beavatkozás segítségével. Ha egy kutató/tudós felfedez/létrehoz valamit, az azért van, mert olyan ügyes, okos, kreatív, szerencsés volt.

Ha két lábbal a földön járnál, akkor nem UFO-król fantáziálnál. A problémáinkat magunknak kell megoldanunk, ha pedig nem vagyunk elég okosak és fejlettek hozzá, akkor kihalunk, ennyi. Ezt úgy hívják az evolúcióban, hogy természetes szelekció. Nem voltunk alkalmasak az életre. De hogy megnyugtassalak, vannak zsenik, voltak, és mindig is lesznek, semmi sem lehetetlen.

,,miért ne segítenének nekünk, megoldani gazdasági nehézségeket"

Ki(k)??? Most mi van? Magunkon kell segítenünk! Az imádkozást értelme pedig a placebo.

Sajnálom, hogy kiábrándítottalak, de aki felnőttként is álomvilágban él, tévúton jár.

2012. júl. 11. 19:32
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó

Te vagy a bizonyíték arra, hogy az iskola elbutítja az embert.

2012. júl. 11. 19:49
 13/22 anonim válasza:
Épp erröl szól a Prometheus címü film, hogy az "isteneink" jönni készülnek hozzánk csak más miatt. Látom nem csak én láttam már. :) jó film!
2012. júl. 11. 20:14
 14/22 anonim ***** válasza:

a prometheust nem láttam, de a többi alien filmet igen

azok az istenek vagy lények a prometeusba az alienek elől akartak a földre menekülni?

2012. júl. 11. 20:21
 15/22 anonim ***** válasza:
Én reménykedem benne, hogy segítenek. Ha csak az energia éhséget megoldják, meg rendet tesznek, már jó lesz.
2012. júl. 11. 23:30
 16/22 anonim ***** válasza:

20:21

Nem éppen. Azért akartak visszajönni, hogy kiirtsanak minket az új biofegyverükkel, de valaki elb*szhatott valamit, mert magukat sikerült elirtani.

2012. júl. 11. 23:51
 17/22 anonim ***** válasza:
2012. júl. 12. 10:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Kár h a piramisokat és a csatornarendszereket nem idegen építették. A piramisok célja egyszerű: temetkezési helyek. Ennyi. Nem kell többet belelátni. Egy piramis alapjait meg lehet tervezni 1 leszúrt bottal, és egy rátekert madzaggal. Ezután pedig csak szintenként végig kell rakni a köveket. És voálá, kész a piramis mindenféle számítógép nélkül.

Mivel bizonyíték nincs rá, ezért jelenleg kijelenthetjük h idegenek nem léteznek. (vhol biztos vannak, lehet h fejlettebbek, lehet h mikroszkópikus létformák, ki tudja).

Ha létezne is idegen faj, biztos nincs náluk közgazdaság tan, jog, marketing meg ilyesmik. Ez mind az ember találmánya. Nem hiába matematikai nyelveken próbálunk kapcsolatot teremteni.

Egy kérdés hozzád: napok óta ilyen idiótaságokat írsz ki kérdésnek. Neked nincs jobb dolgod amúgy? Hány éves vagy? Sztem 13-14nél nem nagyon vagy több. Látszik a gondolkodásodból, és a hiszékenységedből.

2012. júl. 12. 12:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Amire te gondolsz az nem UFO hanem IMF.
2012. júl. 12. 15:50
 20/22 A kérdező kommentje:

18-caska. "Egy piramis alapjait meg lehet tervezni 1 leszúrt bottal, és egy rátekert madzaggal. Ezután pedig csak szintenként végig kell rakni a köveket. És voálá, kész a piramis mindenféle számítógép nélkül."

Ez mutatja az értelmi képességed csekély voltát, innentől kezdve nem is mondok neked semmit sem. Úgyse fognád fel :D.

Nem tudom, minek járnak ide ijenek:D

13-16-ig nem láttam a prométeuszt. de nem lehet rossz film.

kabapixi az a video belemagyarázás, méghozzá elég alposan !

2012. júl. 12. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!