Láttál már embert meghalni?
Könkrétan a halál pillanatában mit láttál rajta? Félelmet? Megnyugvást? Mondott valamit?
Ne haragudj ha kérdésemmel felkavarlak.
Nem láttam még.
De nem is akarok annyira látni.:/
Láttam leugrani 1 40körüli csávókát a 10.ről
Volt olyan h az ablakon néztem ki azt halálra szúrta a nőt a csávó. Gázolások stb.
anya egyik barátnője ott ült az anyukája halálos ágyánál,aki éppen aludt,mert már annyira gyenge volt.Aztán hirtelen kinyitotta a szemét és teljesen kisimultak a ráncai,az egész arca szinte már szép volt.Aztán szép lassan lecsukódott a szeme.
Miután anya elmesélte én is elgondolkodtam rajta,hogy vajon mit láthatott vagy mit érezhetett,hogy ennyire "felragyogott" az arca.....de még egy darabig nem akarom megtudni.
Igen, láttam a rákos nagymamámat, bár nem közvetlenül mellette voltam. Nem lehettem ott, mert kicsi voltam, így meglestem. Teljesen nyugodtan halt meg, úgy emlékszem, megfogta anyukám kezét, és nem mozdult többé. Utána bemehettem hozzá, és adtam neki egy rajzot búcsúzóul. Úgy éreztem, örül neki, szinte láttam, ahogy mosolyog, így a temetésen sem sírtam, hanem szedtem neki virágot, és a sírra dobtam.
Nem olyan rég azt álmodtam, hogy felébredtem, és az ágyam mellett állt, és mosolyogva nézett engem, aztán gondolom álmomban visszaaludtam. Azóta nagyon hiányzik :(
17.14-te merre laksz ha kérdezhetem?
mert ez már durva:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!