Melinda Calmar YouTube tevékenységéről mi a véleményetek ?
Nekem ha tippelnem kéne akkor Kisfaludy-ra mondanám azt hogy bolondgombát evett. Viszont ő már legalább 1 szer vagy megelőzte a korát - mert már a 80 as években azt állította hogy létezik gravitációs hullám és nem tudom mióta állítja azt hogy csinált magának gravitációs távcsövet - vagy csak addig lövöldözött vaktában míg el is talált valamit.
Amikor Vágóval tartott egy közös elbeszélgetést 2013 környékén (klasszikus komédia) Vágó azt se értette hogy miről beszél a Kisfaludy. Azóta már valaki Nobel díjat kapott a gravitációs hullám felfedezésére vagy bizonyítására.(Kisfaludy azóta is azon puffog hogy a Vágó nem ment át hozzá megnézni a távcsövét) :'D
A plejás csaj viszont inkább csak sápol.(Bár nem tudom elképzelni hogy olyan jó pénz lenne ebben a bizniszben az ő szintjén tehát lehet hogy ő is csak "kakukk".)
Vagy mind 2-en az igazat(valóságot) mondják. De ha így lenne akkor megenném a nemlétező kalapomat.
Gravitációs hullám kimutatására, 1960-as évek óta folynak kísérletek. Szóval, ezt nem volt nehéz megjósolni 1980-ban :-)
A csaj amiket állít azt összeollózza innen-onnan, amit megfűzerez pár nonsense vissza ellenőrizhetetlen állítással. Vissza kellene nézni régebbi vieóit hogy amiket állított, mennyi vált valóra.
7 Igen én is tudom hogy nem az ő ötlete volt ezért írtam hogy valószínűleg csak megtetszett neki az elmélet (nem az első) és pont bejött. Az biztos hogy váltig állítja az öreg hogy ő már épített is több gravitációs távcsövet.
Van aki váltig állítja hogy ez igaz. És van aki azt mondja hogy csak "rá szikszalagozott pár vezetéket egy távcsőre".
Hogy a 2 közül melyik az igaz azt csak ő tudhatja. De annyi hülyeséget szokott beszélni az öreg hogy meglepődnék ha kiderülne hogy valóban összerakott a garázsában 1 gravitációs távcsövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!