Milyennek látjátok inkább ZSHOW time tevékenységét, és személyiségét?
Nem szimpatikus, de ügyesen manipulálja az embereket. Minden témát elővesz ami nézettséget hoz neki.
Mindenkit betámad, megítél, de ha valaki visszavág akkor rögtön előveszi a mártír kártyáját.
Nagy manipulator, az biztos.
Szemelyesen ismerem, tudom hogy beszel a kovetoirol...
Ahhoz képest, hogy gyermekotthonban nőtt fel, szerintem csodálatos és nagyon értelmes ember.
Nekem pár ismerősöm van, akik szintén intézetisek voltak, van amelyik már többször volt börtönben, meg a többi sem igen tud olvasni sem.
Hozzájuk képest ez a Zsolti gyerek egy mini Einstein.
Aki látta anno a való világban, az tudja, hogy milyen nagy manipulátor, és mennyire élvezi szívatni az embereket.
Nézzetek még azokat a részeket, akik zseninek még szuper értelmesnek és emberségesnek tartjátok 😀
nem heteroként nyilván semmi bajom azzal, h meleg, egyszerűen irritáló az egész személyisége számomra. sőt, nálam súrolja a trash kategóriát, amit művel.
Hogy miért tartják intelligensnek, nekem rejtély. Direkt újranéztem a Norbiról szóló tavalyi videóját. Most az a videó mégis mi akar lenni?:)
Indít azzal, hogy a Norbi megalázta a női nemet, ami már butaság, hiszen nem az egész női nemről beszélt.
Majd összevissza csapong, felhozza Szafit példának, aztán jó pár közhelyet..ez így elég gyér..
az viszont meg hagyni, hogy ügyesen lovagol meg aktuális témákat. például beleszállni Norbiba nagyon jó ötlet, hiszen sok női feliratkozó szerezhetünk.
nem utálom, de semmi extrát nem látok abban, amit művel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!