Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges, hogy érzem a...

Hogy lehetséges, hogy érzem a másikat?

Figyelt kérdés

Tudom, mehetne az ezotériába is, de szerintem ez nagyon érdekes és már-már ijesztő. Az exemmel sokáig együtt voltunk, majd elváltak útjaink, a részletek most nem lényegesek. Már nem az első eset, hogy "érzem", vagy megérzem őt.

Volt, hogy már jó ideje nem beszéltünk. Egyik reggel szomorkodva keltem, hogy már sosem fogunk beszélni. Megnéztem a telefonom és beúszott az üzenete.

Volt, hogy várakoztam valahol, eszembe jutott ő, néztem az érkező autókat és elhajtott előttem. Egy olyan helyen, ahol egyébként sem ő, sem én nem szoktunk járni. Volt olyan, hogy rá akartam nézni a profiljára, de volt bennem egy ne nézd meg érzés, és tényleg olyan dolog fogadott, ami nem tetszett. De a legdurvább, hogy nagyon rossz megérzésem volt, azt hittem, baja esett és nyomasztóan éreztem magam már hetek óta. Mire pont megkeresett és kiderült, hogy jól éreztem és baj van. Szinte egyáltalán nem vagyunk már kontaktban, jó ideje. Csatornákat is elvágtam, de a rossz érzésem miatt egy kiskaput megnyitottam és egyből jött a hír felőle, pedig logikusan végiggondolva már neki sem kellene velem foglalkoznia, észre sem kellett volna vennie a "trükköm".

Nagyon érdekes ez nekem, mintha érezném őt, pedig jó ideje nincs itt. Hogy lehet ez? Valaki tapasztalt már hasonlót?

2021. jún. 30. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Morfogenetikus mező.
2021. júl. 1. 00:44
 12/18 Grimfox ***** válasza:
76%
Ha csak gondolsz rá, és időnként megjelenik, amikor rá gondolsz, az még a nagy számok törvénye alapján magyarázható. Sokat gondolsz rá, és egy-egy ilyen alkalommal tényleg látod. Ez pedig pozitív megerősítést ad, hogy előre tudtad, hogy találkoztok. Ha erős érzés fog el, mielőtt kapcsolatba kerültök, az már könnyen lehet megérzés. Csak akkor tudhatod biztosra, hogy megérzésről van szó, ha a találkozás, kapcsolatfelvétel előtt erős érzet kerít hatalmába, amit nehéz körülírni, mert mindenkinél eltér, de ritkán hasonlít bármilyen más érzésre.
2021. júl. 1. 09:07
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sokszor gondolsz rá, így nagy eséllyel azelőtt is, hogy pl meglátnád az utcán. Nyilván van olyan eset, amikor rá gondolsz, de nem történik semmi. Nincs itt semmiféle lelki sík meg mittudomén milyen vallásos magyarázat, egyszerűen ez a nagy számok törvénye. Kismillió ilyen történik az emberrel élete során. Sorr, nem vagy különleges.
2021. júl. 1. 09:24
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Megerősítési torzítás.

Ha ilyet érzel, MINDIG, AZONNAL fel kellene írni, és utána RÖGTÖN utánajárni.

Az nem ér, hogy 2 nap múlva történik valami, ami nyomokban emlékeztet arra, amit elképzeltél...

2021. júl. 1. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Ja, ha úgy gondolod, hogy nem csak így utólag tudsz produkálni valamit, hanem TÉNYLEG van képességed, akkor keresd Vassyt.

Ő tudós, és ezzel is foglalkozik.

2021. júl. 1. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
15 Vasziliki Karagiorgosz, művésznevén Vassy ausztrál énekesnő és dalszerző?
2021. júl. 1. 15:46
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék keresni senkit ezzel a "képességgel", tényleg csak érdekesnek tartom. Előtte csak 1 emberrel kapcsolatban éreztem ilyet, vele is csak 1x,és vele nem volt szoros a kapcsolatom, szóval rá nem gondoltam sokat. Tényleg véletlenül eszembe jutott, majd 2 perc múlva ott termett :D

De ez a rossz megérzés nagyon nem volt jó, nem tudtam mire vélni, nyomás volt rajtam

2021. júl. 1. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Vannak fura dolgok, ált ha sok időt töltesz valakivel kiismered.
2021. júl. 2. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!