Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges, hogy érzem a...

Hogy lehetséges, hogy érzem a másikat?

Figyelt kérdés

Tudom, mehetne az ezotériába is, de szerintem ez nagyon érdekes és már-már ijesztő. Az exemmel sokáig együtt voltunk, majd elváltak útjaink, a részletek most nem lényegesek. Már nem az első eset, hogy "érzem", vagy megérzem őt.

Volt, hogy már jó ideje nem beszéltünk. Egyik reggel szomorkodva keltem, hogy már sosem fogunk beszélni. Megnéztem a telefonom és beúszott az üzenete.

Volt, hogy várakoztam valahol, eszembe jutott ő, néztem az érkező autókat és elhajtott előttem. Egy olyan helyen, ahol egyébként sem ő, sem én nem szoktunk járni. Volt olyan, hogy rá akartam nézni a profiljára, de volt bennem egy ne nézd meg érzés, és tényleg olyan dolog fogadott, ami nem tetszett. De a legdurvább, hogy nagyon rossz megérzésem volt, azt hittem, baja esett és nyomasztóan éreztem magam már hetek óta. Mire pont megkeresett és kiderült, hogy jól éreztem és baj van. Szinte egyáltalán nem vagyunk már kontaktban, jó ideje. Csatornákat is elvágtam, de a rossz érzésem miatt egy kiskaput megnyitottam és egyből jött a hír felőle, pedig logikusan végiggondolva már neki sem kellene velem foglalkoznia, észre sem kellett volna vennie a "trükköm".

Nagyon érdekes ez nekem, mintha érezném őt, pedig jó ideje nincs itt. Hogy lehet ez? Valaki tapasztalt már hasonlót?

2021. jún. 30. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
Csak bemeseled magadnak ezeket. Mindegyikben az a kozos, hogy gyakran gondolsz ra. Aztan amikor veletlen tenyleg szembe jon valahol, akkor azzal probalod igazolni, hogy gondoltal ra, pedig akkor is szembejott volna, ha kakaos palacsintara gondolsz helyette.
2021. jún. 30. 20:48
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Ilyenek velem is szoktak lenni. Érzékenyebb vagy a lelki síkon történő dolgokra.
2021. jún. 30. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:
1%
#2-es, majd egyszer betegseg eseten az orvosoknak is mondd azt, hogy csak lelki/asztral/toltottkaposzta sikon torteno gyogyitast vagy hajlando elfogadni. A racionalitas meg a tudomany amugy is csak disznek jo a 21. szazadban.
2021. jún. 30. 21:25
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
3. Unatkozol?
2021. jún. 30. 21:33
 5/18 anonim válasza:
85%

Igen, léteznek ilyen megérzések. Egy része tacit tudásból jön, a másik felére viszont nincs magyarázatom.

Például: gyerekkoromban voltam egy táborban, ahonnan több emléktárgyat tartottam meg, amiket egy cipős dobozban tároltam. Több, mint 10 évig nem néztem feléje. Egyik reggel eszembe jutott, meg akartam keresni, de nem találtam. Mint kiderült, édesanyám egy nappal előtte úgy gondolta, hogy kidobja. Még nem lett baja, így megmentettem. Érdekes, nem?

Témához jobban illő ilyen megérzésem egy nagyon közeli barátnőmnél van, aki rendszeresen szomorú a férje miatt. Ezeket az időszakokat sokszor megérzem. De már nem lépek semmit. Korábban küldtem valami közömbös üzenetet, vagy smiley-t, vicces dolgot, stb, de tudom, hogy ezek nem megoldások, ezért már nem teszem.

2021. jún. 30. 21:37
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, de én is tapasztaltam már ilyeneket. Durva :)
2021. jún. 30. 21:42
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

Hasonló megérzéseim nekem is voltak és mind rendre kiderült, hogy jogosan éreztem akkor azt amit. Volt mikor megéreztem egy olyan személlyel kapcsolatban egy nagyon nagy bajt , de már évek óta nem tartottuk a kapcsolatot és később mikor felkeresett, akkor kiderült hogy beteg lett, és akkor tájt derült ki nála hogy baj van , mikor megéreztem. Később is voltak vele kapcsolatban megmagyarázhatatlan érzések. Éreztem hogy beszélni fogunk még és így is lett, mert felkeresett. Most is érzem, hogy még fogunk mi beszélni, van még dolgunk egymással.

Úgyhogy igen, van, hogy az ember lelki síkon megérez dolgokat olyan személyekkel kapcsolatban, akik fontosak voltak vagy vannak az életében. Egyszerűen érzékenyebbek vagyunk ezekre

2021. jún. 30. 21:42
 8/18 anonim válasza:
79%

Igen, nekem is volt ilyen. Egyszer már leírtam itt az oldalon, szóval most zanzásítom, mert lusta vagyok még 1x.😂

Több is volt, mindig ugyanazzal az emberrel. Másfél éve nem láttam, nem is hallottam róla. Hazamentem, kikapcsolt a telefonom, amit addig csak éjszaka töltöttem (régi sztori, még buta telefon volt.) Akkor bedugtam és visszakapcsoltam. Lakótársam meglepődött, hisz nem volt szokásom. Mondtam, hogy hát, ma hív az exem, muszáj bekapcsolni. Nagyon h.lyenek nézett.(Tudta, hogy nem tartjuk a kapcsolatot.) De még jobban meglepődött, amikor 10 perc múlva megszólalt a telefon...🤣

20 éve ex. Már nincs ilyen, de régen sok volt, és mindig is tudtam, hogy valami nagyon különleges kapcsolat van köztünk. Nem tudom, miért, de soha senkivel nincs ilyen.(Már rég nincs szerelem, szóval valami más oka lehet.)

2021. jún. 30. 22:00
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
Szerelmes lettem a férjem mellett valaki másba. Olyan szinten rácsatlakoztam vagy nem tudom, tényleg nagyon sokszor voltak megérzéseim. Aztán amikor évekkel később végre el tudtam vágni ezt a köteléket, azt is éreztem, hogy már nem érzem őt. Később szerelmes lettem másba, de vele nem volt meg ez a ráhangolódás/rákapcsolódás. Fura módon nemrég volt olyan, hogy fel akartam hívni a férjemet telefonon valami miatt, és abban a pillanatban jött a válasz sms-ben, mielőtt megkérdezhettem volna. Pedig már rg nem érzek köztünk semmi köteléket.
2021. jún. 30. 22:18
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor nem vagyok egyedül ezzel. :D érdekes dolgok ezek.

Azt meg köszi, hogy csak "sokat gondolok rá és így nyilván látom".

Pont nem ez volt a legfurcsabb dolog a történetben, hanem inkább az, hogy megéreztem, hogy baj van és sajnos tényleg így volt. És pont aznap történt az eset, amikor egy kiskaput kinyitottam.. Nyilván nem arra gondolok már hónapok távlatában egész nap, hogy mikor éri valami trauma őt. Hanem megéreztem és sajnos így lett. :(

2021. jún. 30. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!