1969.07.20. Neil Armstrong az usa legnagyobb hazugságát játszotta el, hogy ember lépett a holdra, közben egy filmstúdióban felvették az évszázad legnagyobb átverését?
Számozott kövek voltak az állítólagos holdraszállás képeken.
Zászlót fújta a szél, légkör hiányában.
Csillagok nem látszódtak,pedig légkör hiányában fényesebben kellett volna hogy látszódjanak.
Árnyékok össze vissza álltak, talán ez a legszembetűnőbb amit egyből észre vesz még az első laikus is a témában.
Azért volt szükség ekkora átverésre, mert a szovjetek már beelőzték az USA-t hogy emberük az űrbe jutott, és onnan sikeresen vissza is tudott térni?
Na most, a helyzet az, hogy voltak ők ott, csak valószínűleg nem ők voltak az elsők. Az is lehetséges, hogy már eleve úgy indultak el, hogy ezt tudták. Ha ez igaz, akkor még így is a történelem egyik legnagyobb átverése ez a dolog.
Stúdiófelvételekre azért lehetett szükség, hogy ezzel pótolják, helyettesítsék a cenzúrázott dolgokat, amiken a nyilvánosság számára nem kívánatos dolgok voltak láthatók.
#9, nem vagyok konteo hívő, és valóban nem néztem utána, mielőtt leírtam, ez hiba volt elismerem.
#3 voltam.
Elmondom a véleményem.
Szerintem tuti, hogy voltak a Holdon, mert
Zászlót fújta a szél, légkör hiányában.
Amikor letették, akkor valamilyen fizikai erő hatott a zászlóra.
Csillagok nem látszódtak,pedig légkör hiányában fényesebben kellett volna hogy látszódjanak.
A régi kamerák, meg úgy általában a maiak is nem nagyon tudják a csillagokat lefotózni, csak éjszakai fényképező móddal. De régen nem volt ilyen.
Árnyékok össze vissza álltak.
Gondolom, mert a fény jobban szóródik légkör hiányában, nincsenek felhők stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!