Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit csináljak?Szerintetek...

Mit csináljak?Szerintetek elmondjam? §

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú, aki évek óta tetszik. Tudom, hogy régebben nem tetszettek neki, de most kezdem egyre inkább azt érezni.

Ma amikor találkoztunk, akkor kicsit kínosan éreztük magunk, amikor máskor mindig órákig tudtunk beszélgetni.

A horoszkopom, (ahogy az övé is) azt mondja, hogy ebben a hónapban szerelem lel, és YouTube on is néztem ilyen tarot kártyás videókat, és azok is azt jósoltak, hogy tetszem neki. Szerintetek mit csináljak? Beszéljek vele? Meg egy hetem rá, többet a nyáron már nem fogunk találkozni.. . Komoly válaszokat kérek...

Mindenkinek köszi ❤️

#szerelem #jóslás #fontos #Kifutokazidobol
2021. jún. 22. 20:55
 1/4 anonim válasza:
100%
Még szerintem beszélgessetek majd ha úgyérzed, hogy felőle is van valami ami több egy mosolybál/zavarodott állapotnál akkor kérdezd meg tőle: neked van valami érzelemd irántánam? A horoszkópok meg nem feltétlen azt mondják ami oda van írva csak megközelítés.
2021. jún. 22. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A horoszkóp nem mpndja meg 100%-ra, de ettől függetlenül szerintem nincs veszteni valód, nyugodtan mondd el neki és tedd meg te az első lépést!
2021. jún. 22. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Valószínűleg ez lesz :)
2021. jún. 23. 07:52
 4/4 anonim ***** válasza:
A horoszkóp hülyeség, sok szart írnak, ami be sem teljesül. De ettől függetlenül hívd el randizni vagy ilyenek, mert ha visszutasít, akkor legalább nyugodtan alszol, hogy mindent mentették, ami tőled telt. Aztán felejtsd el, ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel, majd lesz másik :)
2021. jún. 23. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!