Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 ev utan szakitottunk a baratnommel, soha nem volt benne bosszu, de neha felhivom minden okes vele, o pedig mindig elmondja hogy xy sraccal milyen jot olelgettek egymast, miert csinalja ezt? Azt hiszi hogy legjobb baratok maradunk?
Akarsz még vele barátkozni?
Ha nem akkor én a helyedben megszakítanék vele minden kapcsolatot, elkezdenék sportolni, fejleszteni magam, ismerkedni csajokkal stb.
Ennek semmi értelme, te már nem vagy férfi a szemében és neked semmi hasznod ebből a kapcsolatból, főleg ha még reménykedsz hogy visszakaphatod.
A válaszom nem, helyrehozhatatlan, ahelyett hogy ezzel a lánnyal irogatsz, irogass újaknak és ismerkedj.
Nem is akarom helyrehozni. Csak osztalytars :) szoval picit "kenytelen vagyok" joba lenni vele
Foleg hogy van kozos barati korunk, de nem terveztem se baratsagot se tobbet, csak nem akarok rosszba lenni vele, hogy egymashoz se szolunk
Ohh mi férfiak meg 30-40 között vesztjük majd el az eszünket, rengeteg férfit ismerek aki gyerekkori szerelmét cserélte le egy fiatalabb lányra.
A lányok pedig 16-23 évesen a legkaposabbak, náluk hamarabb jön el az időszak hogy mindent megkaphatnak és ki is élvezik, már amelyik.
Attól még, hogy osztálytárs, nem kell hívogatni. Ti már nem vagytok együtt és nem vagytok ennyire mély barátságban sem, ezt vedd tudomásul. Pláne így, hogy valószínűleg más tetszik neki. Ne haragudj, de hogy 2 év után nem tudsz valakit elengedni, az nem normális.
Meg érdekes, szakított veled meg kulturáltan, de egyértelműen jelzi, hogy szállj le róla, így már rögtön qrva lesz? A további pasiügyeihez meg nincs közöd.
Bocsánat, félreértettem. Ok, 2 évig voltatok együtt, de SZAKÍTOTTATOK!
Akkor sem normális, hogy hívogatod, miközben jelzi, hogy nem vevő erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!