Mintha az elhunyt apám láttam volna az utcán, ez mit jelent?
Edesapam 8 éve elhunyt rákban.
Ma reggel egy boltnal láttam egy férfit, aki szinte ugyanúgy nézett ki
Előttem fizetett, aztan az utcán is egyféle mentünk, en mentem be a munkahelyemre, visszanéztem rá az ajtóból es ez az ismeretlen férfi állt kint az útpadkánál es mosolygott rám
Picit meg is ilyedtem, olyan hátborzongató volt az egész. A férfit még soha nem láttam a környéken, pedig kis település
Sok mindent jelenthet..
Lehet, hogy egy nagyon hasonló ember, De lehet, hogy csak beleláttad apukád, és ha közel mész hozzá, eloszlik a pillanatnyi varázs/döbbenet. Valószínűleg a tudatalattidban valamilyen esemény, vagy tudatalatti feldolgozási folyamat miatt aktuálisan apukáddal (is) foglalkoztál, és ez átszivárgott a tudatos észlelésedbe ilyen formában. De hogy konkrétan ez mit jelent, azt így nem lehet megmondani a múltbéli és jelenlegi életed, élethelyzeted ismerete nélkül..
Édesapám is járt így.
Külföldön voltak nyaralni a szüleim, és láttak egy idős nőt, aki megszólalásig olyan volt, mint amilyen az édesanyja, aki akkor már sajnos halott volt.
Édesanyám is látta, szerinte is olyan volt. Nem tudom ez hogyan lehetséges, de megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!