Mit jelent ha egy nemrég elhunyt közeli hozzátartozómat látom álmomban, ugy mintha egy utazásból tért volna vissza pedig álmomban is tudom hogy már meghalt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 12:48
1/5 anonim válasza:
Talán fel szándékozik veled venni a kapcsolatot, avagy nagyon hiányolod és ezért álmodsz róla (velem is megesett).
2/5 anonim válasza:
semmit, csak hogy álmodban gondoltál rá. teljesen normális.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom...De a nagyim ugyanezt álmodta amikor maghalt nagyapa...Na, ez fura! :S
4/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nagyon hiányzik neked! Lehet te nem is tudsz róla, csak tudat alatt nyomja a lelkedet ennyire az elvesztése.
Én egymás után 3x álmodtam, hogy meghalt a bátyám elütötte egy busz, de utána láttam, ahogy ki ment telefonálni a teraszra.. Mindig sírva keltem, és egyik este nem tudtam aludni, csak sírtam és sírtam pedig nem álmodtam semmit (mivel nem tudtam aludni) Másnap reggel bátyám jön be hozzám és megmutatta a ripityára tört telefonját. Megcsúszott az út mellett, elejtette a telefonját és átment rajta egy busz. Kérdem én.. És ha egy kicsit arrébb esik?? Akkor megálmodom, ahogy meghalt volna a bátyám. Na ez a ciki.
5/5 anonim válasza:
meg nem bekeltel meg, meg nem fogadtad el azt hogy meghalt es nincsen tobbet... a tudat alattid uzen evel neked hogy kotodsz a csaladodhoz! probald elfogadni es belenyudogni... de meg fogsz almodni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!