Mi lehetett az?
Figyelt kérdés
12 éves koromban egyik este, lefekvés előtt egy rekedtes hang a nevemen szólított. A szüleim fent voltak az emeleten, a szomszédaink pedig nyaralni voltak. A mai napig fogalmam sincs, hogy mi vagy ki mondhatta ezt.
Mostanában visszatért ez a hang. Ezen a héten már harmadszorra hallom, hogy szólít. Mit tegyek?
2021. máj. 29. 15:53
11/14 anonim válasza:
Ha hallod a hangot, akkor ne is figyelj oda csinálj úgy mint aki nem hall semmit. Hallgas zenét, vagy csinálj valamit.
12/14 anonim válasza:
Furcsa dolgot mondok neked: békés környéken lakok, nyugalmas városban. Amikor egyedül vagyok a házamban, hangokat hallok, emberek beszélgetnek a nappaliban, nyílik az ajtó, gyullad a gáztűzhely, stb. Ezek a hangok elmúlnak, amint kulcsra zárom az ajtót.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 30. 07:57
14/14 anonim válasza:
Nekem olyan volt hogy valami azt mondta hogy segíts de csak egyszer, olyan 18:30 kor nem tudom mi volt az
Am itt írták a sót az jó ötlet meg ne válaszolj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!