Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történt már valakivel hasonló,...

Történt már valakivel hasonló, mégis mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Arra keltem hajnalban, hogy a testem mozdulatlan, teljesen ellazult és úgy éreztem mintha különválnék tőle valami szellemi formaként és kezdenék felfelé lebegni,ugyanabban a háton fekvős, alvási pózban, de csak szellemformaként érzékelve magam, testem mozdulatlanul, bénultan az ágyon, már nem is éreztem magaménak, egynek magam a testemmel. Emellett mintha a légzésem is kihagyott volna hirtelen, erre újra a testemmel egy voltam, felriadtam és minden rendben lett, vissza is aludtam hamar. Reggel viszont emlékeztem erre a fura élményre, ami most először fordult elő velem. Igazából az se biztos, hogy valóság volt, bár annak tűnt, nem álomnak vagy legalábbis nem szokványos álomnak, amiről biztosan tudni szoktam, hogy az. Nagyon fura volt. Azt tudni kell, hogy binaurál ütemes, REM deep sleep zenére aludtam el, fülessel.

#alvás #élmény #furcsa #bénulás #testenkívüliség
2021. ápr. 10. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt hasonló, de én Konkrétan mozogtam is, úgy hogy láttam magam felülnézetből.

Egyszerűen nem tudtam irányítani a testem....

Fogalmam sincs mitől lehet.

Nem vagy esetleg alvajáró?

2021. ápr. 10. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alvajáró típus.
2021. ápr. 10. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az emberi testet egy több dimenzióban felépült komplexumnak kell tekinteni...a lélek/tudatosság több rétegben vesz fel magára egyre "durvàbb" minőség energiákat/anyagokat, míg végül a fizika világ anyagából testet épít magának az anyaméhben.

Ezek a jól elkülönülő energia/anyag minőségek az adott dimenzióban testként -vagy a tudat hordozójaként- használhatóak.

A leggyakrabban az asztrális hordozót az asztráltestet lehet elérni, mert az van legközelebb a fizikai réteghez, és ezt álom állapotban mindenki valamilyen mértékben használja.

Amit leírtál az leginkább ennek a kivetülés élménynek felel meg, amit legalább egyszer majdnem minden ember átél.

Sokan azt álmodják hogy repülnek a város felett, lebegnek a testük felett,vagy lebegnek a föld felett a lakásukban a helyiségek között, stb.

Vannak magasabb szint testek, sokan használják ezeket különböző utazásokra, tanulásokra, tevékenységek végzésére.

A fokuszodtóll/tudatosságodtól függ, hogy a fizika tested a valós, vagy az ausztrál tested, a devachan tested vagy mentál tested, éter tested.

Különböző irányzatok másképp nevezték el, ezért ebben vannak néha kavarodások.

2021. ápr. 10. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Alvási paralízis ,vagy valami furcsa álomszerűség, az agy "játéka". Kérdezz erről komoly neurológust vagy pszichiátert, ők biztos tudnak konkrétabb választ adni, mint itt az asztráltestes bullshitet lökni.
2021. ápr. 10. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt látod legközelebb, hogy egy ezüst fonál köt össze a testeddel, akkor asztálisan kivetültél.
2021. ápr. 11. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!