Történt már valakivel hasonló, mégis mi lehetett ez?
Velem is volt hasonló, de én Konkrétan mozogtam is, úgy hogy láttam magam felülnézetből.
Egyszerűen nem tudtam irányítani a testem....
Fogalmam sincs mitől lehet.
Nem vagy esetleg alvajáró?
Az emberi testet egy több dimenzióban felépült komplexumnak kell tekinteni...a lélek/tudatosság több rétegben vesz fel magára egyre "durvàbb" minőség energiákat/anyagokat, míg végül a fizika világ anyagából testet épít magának az anyaméhben.
Ezek a jól elkülönülő energia/anyag minőségek az adott dimenzióban testként -vagy a tudat hordozójaként- használhatóak.
A leggyakrabban az asztrális hordozót az asztráltestet lehet elérni, mert az van legközelebb a fizikai réteghez, és ezt álom állapotban mindenki valamilyen mértékben használja.
Amit leírtál az leginkább ennek a kivetülés élménynek felel meg, amit legalább egyszer majdnem minden ember átél.
Sokan azt álmodják hogy repülnek a város felett, lebegnek a testük felett,vagy lebegnek a föld felett a lakásukban a helyiségek között, stb.
Vannak magasabb szint testek, sokan használják ezeket különböző utazásokra, tanulásokra, tevékenységek végzésére.
A fokuszodtóll/tudatosságodtól függ, hogy a fizika tested a valós, vagy az ausztrál tested, a devachan tested vagy mentál tested, éter tested.
Különböző irányzatok másképp nevezték el, ezért ebben vannak néha kavarodások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!