Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy sikerülhetett ez? Vajon...

Hogy sikerülhetett ez? Vajon érdemes újra megpróbálni?Egyáltalán mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Sok évvel ezelőtt volt egy barátom, akivel távkapcsolatban voltunk, azonban pár hónapig egy nem túl távoli megyében tanult, úgyhogy valamivel könnyebben el tudott jutni hozzám.Nos, egy délelőtt fogtam a fényképét, nézegettem és egyre inkább elkezdtem arra koncentrálni, hogy szeretném, ha eljönne, ha tudná, mennyire hiányzik nekem, szóval gondolatban komunikáltam vele és egyre jobban beleéltem magam. Valahogy tényleg sikerült belemélyednem a dologba és akkor hagytam abba, mikor határozottan az lett az érzésem, hogy elég volt, mert eljutott az üzenet hozzá.Valamiféle megnyugvást és teljes bizonyosságot éreztem, nem tudom miért, ez csak úgy jött, hogy eljutott hozzá az "üzenet" és egyben ez valami felemelő érzés volt. Nos, ez 11 óra tájkán történt és ezután csináltam a napi dolgaimat, lehet, hogy a megfeszített koncentrációtól, nem tudom, de szokatlanul erős fejfájás fogott el. Végül ezt is túléltem, és délután váratlanul becsöngetett az említett barátom. Nem volt megbeszélve, természetesen. Mikor kérdeztem tőle, hogy jutott eszébe csak úgy eljönni, azt mondta, 11 óra körül (akkor koncentráltam a fotójára),valamiért úgy érezte abban az időpontban, el kell jönnie, úgyhogy gondolt egyet és órák után el is jött.

Igaz, e nélkül az eset nélkül is eléggé egymásra voltunk hangolódva, de ez egy nagyon érdekes eset volt. Azóta nem csináltam ilyet. Igazából akkor is, ez egy ilyen spontán dolog volt, nem foglalkoztam sem spirituális dolgokkal, sem agykontrollal meg hasonlókkal, ez a kis gyakorlat a fényképpel csak úgy kipattant a fejemből és nem hittem volna, hogy hatása lesz. Viszont mint tapasztaltam, eléggé kimerítő, úgyhogy azóta nem is csináltam ezt, de ha tényleg hatásos ez a módszer és nem csak a véletlen műve volt az egész, akkor szeretném újra megpróbálni, sőt, fejleszteni. Lehet ilyen praktikának hatása akkor is, ha azóta meglazult a kapcsolat? Telepátia lehetett, vagy valami más?

2021. ápr. 27. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Valaki biztos megmagyarázza, hogy ez telepátia, de szerintem ez csak abból adódott, hogy mindketten egyformán hiányoztatok egymásnak. Ugyanakkor váltatok el, lehet nem tereltétek el a gondolataitokat és kb ugyanakkor tetőzött bennetek a hiányérzet.

Persze ki tudja, az is lehet,hogy telepátia volt.

2021. ápr. 27. 17:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom...Tanítási napja volt, valami órája épp, szóval volt más, amire lefoglalhatta, nem hiszem hogy akkor ért rá leginkább ábrándozni. Én pedig épp a napi teendőimet intéztem volna, csak kezembe akadt a fényképe, és aztán ez történt...

Peresze lehet, neked van igazad. Sosem derül már ki, de azért érdekes...

2021. ápr. 27. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:
És a másik, ami érdekes nekem, hogy egy dolog a telepátia, de ilyen oda-vissza dologról még nem hallottam, amit ugye említettem, hogy éreztem azt a bizonyosság érzést, hogy most már kész, tudja mit akarok, meglesz amit akarok. Hogy a francba jött ez a visszacsatolás? Nem gondolnám, hogy bebeszéltem magamnak. Sőt, magamat ismerve, inkább azon csodálkozom, hogy nem maradtak bennem kétségek a siker felől.
2021. ápr. 27. 17:44
 4/5 Grimfox ***** válasza:
Ha meg tudod ismételni a dolgot, akkor mindenképp érdemes elgondolkodni rajta, mik a működés feltételei, mechanizmusa. Valami ártalmatlan üzenettel érdemes próbálkozni, aminek a teljesülését könnyű ellenőrizni. Pl telefonáljon az illető, vagy írjon e-mailt. Ha működik, azt is érdemes lenne kitapasztalni, hogy csak szoros kapcsolat esetén működik, vagy olyanokkal is, akikkel lazább kapcsolatban állsz csak. Szerintem először ugyanúgy próbáld, ahogy régebben. Egy képpel az illetőről, és hasonló lelki állapotban, stb.
2021. ápr. 27. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Agykontroll tanfolyamon elmagyarázzák és megtanítják hogyan kell. Rá fogsz ismerni.
2021. ápr. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!