Szilikonnal sikerülhet a szoptatás? Vagy érdemes várni azzal, hogy megcsináltassam a melleimet?
21 éves vagyok, szeretnék egy kosárral nagyobb ciciket. Viszont babát is, az elsőt mindenképpen 25 éves korom előtt.
Viszont akinek volt ilyen beavatkozása, sikerült neki a szoptatás?
A mellei sokban megváltoztak? Vagy maradtak ugyanolyanok, mint előtte?
A szoptatást a mellkisebbìtés veszélyezteti, a nagyobbítás nem.
De én nem csináltatnám meg úgy ha 5-10 éven belül gyereket akarnék, mert jóeséllyel csináltathatod újra...
Egyetértek elsővel. Ha ügyesen csinálják, a szilikon nem befolyásol semmit, de hogy torzulni fognak a drága műcicik, az hót ziher... Értelmetlen.
Én is tervezem megcsináltatni (bár nem szilikont, csak felvarrást), de csak gyerekek után, mert addig csak ablakon kidobott pénz.
Barátnőm megcsináltatta még gyerekvállalás előtt. Sokat hízott terhesen, megereszkedtek nagyon a mellei már mire megszült. (Egyébként nekem is csak nekem nem volt műtve, tehát nem attól lóg, hogy műmelle van). Szoptatni tudott de nagyon csúnyák lettek szegénynek. Ahogy fentebb írták: lógó bőrben lengedeznek az implantátumok.
Ha csak egy kosárméretről van szó és a mostani nem gátol pl a párkeresésben/szexben a partnereddel pszichikailag, szerintem várj.
Én sokat gondolkodtam anno és nem bántam meg, hogy inkább vártam. Mi megbeszéltük a férjemmel, hogy a gyerekek után kapunk (:D) új ciciket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!