Hány centit lenne érdemes lefaragnom? Kb. mennyi idő alatt sikerülhet? 21L
Nem vèletlenül inkàbb mell/derèk/csipő?
Mert 70cms csipővel nem lehet 100as derekad
Nekem 2 hònap alatt ment le 2 2 cm derèkròl ès csipőről.Enyhèbb edzèstől, ès ugyanolyan "egèszsègtelen" kajàlàstòl.
Amit bevezettem mèg az hogy 90% ban 7 utàn nem eszek. Sok vizet iszok.
A combod 56 cmvel tökèletes. Onnan nem kellene hogy lemenjen cm. Csipőről 5 hònap alatt reàlis 8 cm lenne mert vannak stagnàlòs időszakok ès ugy gondolom hogy ez a 8 cm pontosan elèg is lenne. Ès derèkbòl egy 6 cm.
Szerintem ügyelj arra, hogy 7 utàn ne egyèl.
Ne egyèl sok pèksütemènyt,ès sok vizet igyàl. Legalàbb napi 2 litert.
Ès reggelire ebèdre ehetsz sokat de vacsoràra mèrsèkelten ès ilyenkor kevesebb kenyeret.
Esetleg megmondanàd,hogy mit teszel a lefaragàs èrdekèben, hogy tudjak mèg segiteni?
Derékról általában havi 1 centi megy le.
De ha ilyen szinten vagy homokóra,akk lehet hogy neked a derekad fog lemenni a leggyorsabban míg a többi lassabb lesz.
És a derékról mínusz 1 centi sokszor mínusz 1 kilót is jelöl ezért a terved nem reális ha egészséges ütemről beszélünk.
Amúgy meg testépítésben váll kerületet szoktak megadni arány meghatározásnál csajoknál is.
Váll derék csípő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!