Ez mi lehetett, vagy mire utalhatott?
Az egész álom a második világháborúba történt, és a németek oldalán voltam.
Pontosan az elejére nem emlékszem, annyi rémlik hogy egy ilyen vár résznél voltunk, és folyamatosan csak jöttek mi meg vonultunk vissza, azthiszem a hó is esett(közbe persze ment a harc)
Itt egy képszakadás
Utánna pedig annyi ugrik be hogy lefeküdtem a bokorba, mert 2-3 amerikai katona is jött keresni, majd amikor sikerült őket kicseleznem elkezdtem rohanni, emlékszem több kerítést is átugrottam csak rohantam mert tudtam ha nem rohanok megfognak találni(még arra is emlékszem hogy a xy kerítés után volt ott egy kutya, az elkezdett ugatni én meg próbáltam nyugtatni), mert ez nagyon hasonló helyszín volt, mint most ez a falu, és ez a rész ahol élek.
Ezután pedig az ugrik be hogy halottnak tettetem magam, néztem előre is, és láttam ahogy az amcsik lépkednek előttem, egy oda is jött azthiszem, aztán elment.
Majd a végén egy kocsiba voltam, anyám is ott volt, még mindig halottnak tettetem magam(ott még tudtam hogy ezt csinálom), majd önként felugrottam, és való életbe is felébredtem.
Ez lehet egy igaz megtörtént esemény volt, az előző életemből, és az agyam valahogy újragenerálta?
És ugyan ezt történt mint amit álmodtam?
"Azt hiszem"
-ban, -ben (pl. életben, vikágháborúban)
Nem, nem valószínű, hogy megálmodtál bármit is az előző életedből, de erre pontos választ senki sem fog tudni adni, mivel semmi bizonyíték nincs arra, hogy volt előző életünk. Persze lehet, hogy majd néhány ilyen vallást követő vagy nem tudom ki elkezdi írni, hogy biztos van előző élet, de azt is kb annyira lehet tudni, mint azt, hogy van mennyország meg pokol. (semennyire). Ebben vagy hiszel vagy nem.
Valószínűleg csak arról lehet szó, hogy az agyad így dolgozott fel valamilyen információt, esetleg gondolkodtál ilyeneken, néztél háborús filmet stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!