Mire utalhatott ezzel a kijelentéssel?
A tegnapi rádiós beszélgetésben hangzott el az alábbi kijelentés a miniszterelnöktől. [link]
Tehát az eddigi, jelenleg is érvényben lévő korlátozások:
1. Közterületeken kötelező a maszk.
2. Kijárási tilalom este 8 reggel 5 között
3. Középiskolákban, Egyetemeken távoktatás
4. Éttermek zárva, csak elvitel.
5. Konditermek zárva.
stb, de ezek a leglényegesebbek.
Mi várható szerinted január 11.-e után? Valóban maradnak ezek az intézkedések, vagy megszüntetik őket? Mert ha igen, mi értelme volt bevezetni, ha most ugyan csökkent a fertőzöttek száma de ha nyitnak újra emelkedni fog?
Mi nem egyértelmű ezen?
"Addig nem lazítanak a korlátozásokon, míg be nem fut elegendő vakcina"
Tényleg ennyire funkcionális analfabéták az emberek...???
Totál egyértelmű, le van írva.
egyértelmű döntés nem született sem az iskolákról, egyetemekről sem a többiről. volt egy olyan kijelentés, hogy
"várhatóan január 11.-én térnek vissza a középiskolások a tantermekbe" node, nézzük meg azt hogy nekik ugye nincs sok közük a gazdasághoz, egyedül is otthon maradhatnak. továbbá, napok óta semmi hír a középiskolákról, csak az általános iskolák nyitottak meg ma. tehát, szerintem ha ésszerűek akarnak lenni, akkor a középiskolát semmi értelme kinyitni, sem a többi dolgon enyhíteni mert szinte biztosan megugrana ismét a fertőzöttek száma.
Szerintem még ők sem tudják, mert az intézkedések a betegstatisztikák alapján készülnek.
Mivel volt a jóslat, hogy a nagy karácsonyi ölelkezzünk-puszilkodjunk, üljük körbe az asztalt, hogy a vállunk összeérjen és zabáljunk (nyilván maszk nélkül), meg a szilveszteri buliknak köszönhetően január közepén-végén tetőzik a vírus, majd ennek alapján születik a döntés.
Január 8.-án döntenek a nyitásról. Az RTL Híradóban hangott ez el, elvileg a középiskolák kérdése összetett kérdés.
Melyik a reális opció? Nyitás vagy az hogy marad zárva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!