A szivárvány íve a bizonyíték arra hogy a föld lapos igaz? Mert ha kerek lenne a föld akkor szivárvány karikák lennének a fénybe mikor locsolok
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 22:12
21/35 anonim válasza:
A szivárvány a kapu a gyönyörök földjére.
22/35 Grimfox válasza:
19. Akkoriban az számított műveltnek, aki tudott arról, hogy a földet egy teknős tartja a hátán, azt pedig négy elefánt, stb. Nem azért, mert ez volt az, ami bizonyítva volt, hanem ez volt az, amit a különböző vallási misztériumok oktattak, amibe nem mindenki nyert betekintést. Püthagorasz feltételezte először, hogy a föld gömb alakú, Arisztotelész bizonyította csillagászati megfigyelésekkel, és Erasztothenész konkrét kísérlettel. Annak ellenére, hogy ez már tudományos bizonyítás volt, a többséghez nem jutott el ez az információ. Nem azért, mert műveletlenek voltak, hanem mert nem volt megfelelő információ áramlás i.e 200-as években. Mivel az alexandriai könyvtárban kutattak, és tároltak ilyen tudományos ismereteket, a nagy része több mint ezer évre elveszett. Nem nevezhető tehát műveletlenségnek a dolog. Műveletlen az, akinek rendelkezésére áll az információ, de nem használja fel(önhibáján kívül, vagy hanyagságból).
23/35 A kérdező kommentje:
Úgy is be lehet bizonyítani hogy egy karácsonyfadíszt fellogatok bespriccelem szobai permetezővel és a víz lecsopog az a tenger és nem marad rajta
2021. máj. 16. 09:49
24/35 LeonScottKennedy válasza:
Igen. Micsoda érvelés, micsoda retorika.
26/35 anonim válasza:
De a karácsonyfadíszed nem gyűjti magába a vízet,mint a föld.
27/35 A kérdező kommentje:
szivacsból is lehet a labda és egy idő után annyit szív magába hogy csöpög
ezt olvastam én hogy a földgólyó hívők is kimagyarázzák tudom én
2021. máj. 16. 10:15
28/35 anonim válasza:
ugye ehhez kéne némi (általános iskolás ) tudás
29/35 anonim válasza:
gáz, ha ezeket már, hogy lecsengett provokatívnak tartom?
őszintén, már győzködni sem akarom. legyen csak egysíkú a világa mint az esze.
30/35 LeonScottKennedy válasza:
Amúgy meg elég nyilvánvalóan csak trollkodik a kérdező, nem tudom mi ez a kiafakadás itt :D
A humorban lenne a helye ennek a kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!