Az elmúlt egy évben rengeteg rossz dolog történt velem és ez az utóbbi pár hónapban nagyon felerősödött. Hogyan tudnám úgymond eltüntetni a rosszat (legalább egy ideig) az életemből és bevonzani a jót?
Már nagyon sok mindent megpróbáltam, minden nap kitakarítottam a szobámat, hogy véletlen se legyen rendetlenség és minden makulátlanul tiszta legyen, leszoktam a dohányzásról, nem káromkodtam, sokkal kedvesebb voltam az emberekkel (pl. akit ismerek, megdicsértem, milyen csinos ma, ha pedig csak egy ismeretlen elsétált mellettem, magamban gondoltam hogy milyen jó a haja, ilyesmik), önszántamból segítettem ismeretlen embereknek amiben tudtam (pl. házi feladatokban). Egyik sem vált be, ugyanúgy özönlik rám a rossz, hiába a "jó tett helyébe jót várj" és a "rend a lelke mindennek" elmélet.
Mit tudnátok tanácsolni?
2021. máj. 14. 17:58
1/4 Grimfox válasza:
A rend jó dolog, és a "jó tett helyébe jót várj" is működik. De a "várj" rész hangsúlyos. Ha elég ideig igyekszel olyan életet élni, ami neked is, és másoknak is jó, akkor átlagos szintre csökken a "balszerencse", azaz nem lesz rosszabb, mint bárki másnak. Azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy ha csak azért teszel jót másokkal, és gondolkodsz pozitívan, hogy csökkentsd a rosszat, az elég önző dolog, és lassabban lesz eredménye, mint ha tényleg önzetlenül tennéd ugyanezt. Nem marad el a hatása, csak várni kell rá.
2021. máj. 14. 18:07
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval. Ne feltétlenül azért tegyél jó dolgokat, hogy azt kapd vissza. Jó érzéssel kell, hogy eltöltsön mert te magad "csak" egy energia vagy, ha úgy vesszük. Az univerzum felé energiákat közvetítesz és hiába hihetetlennek tűnik, minden ami most történik veled, legyen az jó vagy rossz, az a múltbeli energiáid hozadéka. Tűzz ki célokat magad elé amiket szeretnél, hogy megtörténjen veled. Nem kellenek nagy dolgok, elég kicsi is ami örömmel töltene el és igyekezz arra összpontosítani, elképzelni, átélni az érzést mintha már megtörtént volna. Ezzel csak pozitív energiákat fogsz küldeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!