Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne mindig a...

Mit tegyek hogy ne mindig a rosszat vonzzam be?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy hiába gondolok a jóra,a néha előtörő félelmek hamarabb következnek be mint amit szeretnék.

2013. máj. 10. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
én is sokáig így voltam vele,aztán kitaláltam, hogy 7 rossz dolog megtörtént velem egymás után, és ezután ennél már csak jobb lesz, és nem akarom elkiabálni, de eddig működik.
2013. máj. 10. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:

> a néha előtörő félelmek hamarabb következnek be

> mint amit szeretnék.

A rossz dolgokon a lehető leghamarabb, a lehető legkisebb hisztivel lépj át, mert már ígyis-úgyís megtörtént a baj, tehát ideje a belőle adódó jelennel, de főleg a kiutat adó jövővel foglalkozni.

2013. máj. 10. 15:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is azon vagyok hogy a legkevesebb problémázzak rajta,de igazából az a fura hogy a vonzás törvénye szerint azt következik be amire gyakran gondolunk,és így nem értem hogy miért az történik meg ami csak néha jut az eszembe.

Amúgy én is kipróbálom,azt hogy kijelentem hogy innentől csak jó dolgok jönnek.

2013. máj. 10. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Keress Google-ben a flow áramlat élményre. Ha sikerül elérned azt a lelki állapotot, amikor minden percben boldog vagy, utána már csak jó dolgok fognak veled történni :) Kicsit olyan, mintha szerelmes lennél, de nem konkrét személybe, inkább az Életbe, vagy a világ összes élőlényébe :)) A feltétel nélküli szeretet állapota :) Nagyon jó :)))
2013. máj. 10. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!