Valakinek bejött már a Titok (vonzás törvénye) úgy Istenigazából?
:)
Orommel szeretnélek értesíteni, hogy én nagy titok fan vagyok.Rengetegszer elolvastam a konyvet, megnéztem a filmet.Nagyon sok konvyem van a "tudatos teremtés" kategoriabol, ami a vonzás torvényével foglalkozik.
Ugy Istenigazabol beejottek a dolgok ?
....En hatarozottan egy nagy Igent tudok mondani neked.
Ha szeretnéd tudni hogy miben jártam sikerrel, akkor szinte mindenben.Eloszor is, van egy csodalatos baratnom kivel már tobb mint 2 éve jarok, nagyon szeretjuk egymást, nincsenek titkaink, oszintek vagyunk egymáshoz, egyutt is jarunk bulizni.Egyszoval tokéletesen mukodik a kapcsolatom.A hobbijaim terén ? tokéletes.testépítéssel foglalkozom, már egy jo ideje, és nagyon intenzív fejlodest észlelek én is, és a kornyezetem is...az anyagi hátterem ? nem tudom hogy alakult,de valahogy szinte mindig megvan arra a pénzem amit szeretnék...pedig a szuleim elváltak még kiskoromban, de mégis....tomegnoveloket, proteinokat vásárolok, amit megkell hagyni hogy a tényleg jo dolgok, aminek minosége is van, nem olcsok.Szoval...mindig mindent betudok biztosítani, magamnak és a baratnomnek. :) Csaladtagjaimmal a kapcsolatom is nagyon jo.Apummal is gyakran szoktunk hulyéskedni, szorakozni stb. Nem tudok panaszkodni :) Nekem teljesen megváltoztatta az életem,pozitiv iranyba :)
Orulok hogy ha egy kicsit is motiválhattalak :) Hidd el..nem hulyeség. :) A lényeg, a fo, mindig a hited.Legyen hited...hisz lehetsz bármilyen eros, okos...ha nem hiszel magadban, nem sikerul...Vágj bele nyugottan. Sok sikert :)
Dettó!!
Szintén igen-t mondok. Igaz nekem ne túl nagy dolgokban, de azért gyors tömören felsorolom: valamennyire új stílus(még alakulóban) új telefon, itthon, és a környezetembe is több a nyugalom, a béke, több ismerős, még egy új ház jó lenne :)
A vonzás törvénye működik, és NEM TITOK, hanem NYILVÁNVALÓ. Nagyon sajnálom azokat a szerencsétleneket, akik ebből a megtévesztő című könyvből ismerték meg a dolgot.
Egy kicsit olyan ez a könyv magában, mint az egyszeri hajótörött, aki egymás után utasítja vissza a csónakot a hajót és a helikoptert azzal a szöveggel, hogy őt úgyis szereti az isten, biztosan meg fogja segíteni.
A meggazdagodásnak nem titka van, hanem ára. Ez az egy apróság maradt ki abból a könyvből. Tedd bele a munkát, és közben alkalmazd az elveket, amiket rengeteg jó könyvben megtalálsz (még a Titokban is). Nem lesz könnyű, de ha végigcsinálod, sikeres leszel. A vonzás törvénye nem titok, hanem nyilvánvaló, és nem csodaszer, hanem egy eszköz.
Igen, LÉTEZIK!!!
Ma keztem érdeklődni utána, és hatalmas dolgok történtek.
CSAK HINNI KELL BENNE MEG POZITIV KELL LENNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!