Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Grimfox írt már könyvet vagy...

Grimfox írt már könyvet vagy tervez írni?

Figyelt kérdés
Érdekelne, el olvasnám.
2021. ápr. 23. 12:01
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Értem amit írsz és egyet értek azzal hogy ennek az oldalnak a lényege hogy egymásnak segítsünk anonim, de én nem anonim oldalról írtam mikor azt írtam hogy gondolom ezt nem így gondolod ha cimbiznétek is. De amúgy nem mindenki gondolkodik itt így ahogy te. Jó meglátásaid vannak amúgy és teljesen megértem hogy anonim térben nem cimbizel.

De amúgy aki több személyiséget játszik előbb utóbb gondolom nehéz lesz majd neki megtalálnia saját magát. Igazából engem sem érdekel egy anonim oldalon annak a saját lelkiismeretével kell igazán megbirkóznia később és az oldal üzemeltetőivel. Csak hát azert egyrészről zavaró ha komoly segítségnyújtásnál beletrolkodva röhög. De amúgy nem érdekel egyébként csak hát mégiscsak spam. De ha neki az a jó hogyha egy "online szobában" csak a saját tükörképeit látja minden oldalról hát az az ő egyéni szoc.problémája.

De én ezzel a válaszommal jelzem is hogy szerintem mi is hagyjuk abba mert spamoljuk a kérdező kérdését bár nem troll módjára hanem igazán egy részben a kérdés kapcsán felnerült kérdésekkel amik igazán külön kérdést érdemelnének.

2021. ápr. 24. 23:33
 42/43 anonim ***** válasza:
* felmerült
2021. ápr. 24. 23:34
 43/43 anonim ***** válasza:
Remélem kiváncsi lennék rá.
2022. okt. 21. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!