Grimfox írt már könyvet vagy tervez írni?
csak tapaszalata nincs sok. de amúgy ha lenne akkor már tényleg lehetne sp vezető.
nekem is jó véleményem van róla. inkább youtube csatorna lenne jó ha csinálna. ha szégyenlős v nem akarja megmutatni magát akkor nem is kell olyan videokat csinálnia.
van hangtorzító progim is, abban is segitenék neki.
elég lenne a videóba csak egy kép, mások is csinálnak olyat h a videó egésze csak egy kép.
Nem gondolom hogy Grimfox spirituális vezetőnek tartaná magát...a válaszai mindenesetre hasznosak, mert általában több nézőpontot is ismertet egy adott témához, és alapos, pontos - ami tényleg széles tudásanyag ismeretét feltételezi- , de nekem úgy tűnik hogy még a keresés fázisban van, és nem választott egy adott irányt, amin magasra-messze juthatna. De szerintem ez csak idő kérdése.
Az mindenesetre nagy csapda, ha kéretlenül túlságosan felmagasztaljátok, mert mindannyian hajlamosak vagyunk vágyni az elismerésre, és elfogadni az ilyen szerepet, ez pedig nagyon nagy csapda.
Hatalmas spirituális egót lehet így növeszteni, önhibáján kívül 🙂
#7 szerintem ugyan az a személy.
#1 az ezotéria kategória Top 1-je.
Lehet az életben is ismertebb személy és kinéztem belőle hogy könyvet is írt. Talán egyesek polcán ott is van.
De az biztos hogy tudása és tapasztalata van a témában.
a spiritualitás lényege pont az h az ember hiszi h élete nemcsak önmagáért való. pont ezért lenne jó ha Grimfox nemcsak itt lenne hanem youtubon. sokkal többen néznek youtube csatornát, mint gyakorit. hát könyvet azért nem érdemes írni mert már sok van a témában s eleve olyan mintha valahonnan koppintották volna. pl: Rudolf Steiner és Váradi Tibor könyvei elég egyformák...
A könyvekben sem írnak tapasztalatokról. ha mégis azt is árnyaltan s azt is inkább koppintják.
Az én saját tapasztalataimat sehol sem találtam.
de legfőbb probléma h nyíltan senkise beszél ilyenekről. főleg mert úgyis trollszinten kamuznak. rosszabb esetben pézhez jutnak pl: Pleja néven futó nőszemély, aki valójában egy külföldi férfit majmol; mára egyik nevét sem tudom.
sokan túlzott vallási fanatizmusba merítik a spirituális témákat s ezért is kerülik sokan.
Gratulálok, Grim, bálvány lettél.
G'Kar : It's simpler to make a statue to someone who you believe embodies all your better qualities than it is to actually improve yourself.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!