Grimfox írt már könyvet vagy tervez írni?
21-es az a poén, hogy Grimfox nem is fényezi magát. Amúgy engem is meglepnek ezek a kérdések, mert én kb. egy hete tudom ki az a Grimfox.
Szoktam nézni a toplistát.
Én pl. Valiant Thor-ra lennék kíváncsi láttam ilyen nevűt is a toplista elején, hogy ő milyen kommenteket ír, de vele még nem találkoztam.
Én mondjuk meglepődnék ha a nevemről lenne kérdés, és lehet zavarban is lennék, na ezért vagyok anonim :), meg szimplán kíváncsi természet vagyok csak és olvasok több mindent és ha tudok a válasszal segíteni másnak akkor tök jó érzés, hogy segítettem valakin ismeretlenül és gondolom a másiknak is jó érzés, hogy komolyan vették és tisztelettel fordultak hozzá. Bár itt nehéz időnként ösztönösen is udvarias lenni, mert azt is kiforgatják a trollok.
Itt igazából a segítőszándék a lényeg és nem a név.
19. Nem nem ez a spiritualitás lényege. Az hogy mi a spiritualitás lényege az szubjektív. Mindenkinek más.
22. Véleményem szerint Gyk-n kb bármelyik kategóriába elmegy az ha valaki anonimen ad választ, kivéve az ezo-ban. Ennek az az oka hogy rengeteg troll,hiszékeny, és talán még mentális higiéniai problémákkal küzdő ember is jár ide.
Na már most ha nem lenne Grim-nek nick-neve mindig ki kéne mazsoláznom az értelmes írásokat. Persze azután hogy elolvastam tudnám hogy nem tartozik ezekbe a kategóriákba de így azonnal tudom hogy ki írja és jogosan feltételezhetem hogy nem hülyeségeket fogok olvasni tőle.
Ha valaki névtelenül írogat akkor bármikor váltogathat egyértelmű trollkodás és értelmesebbnek tűnő kommentek között.
Na pl. most jelenesteben fogalmam sincs te ki lehetsz mert nic-et se használsz. Semmi kivetnivalót nem látok ebben az írásodban de az is lehet hogy általában amúgy trollkodni jársz ide vagy ha nem is trollkodni szimplán csak (nekem) meredek dolgokat irkálni (vagy esetleg minden írásoddal egyetértettem csak nem tudtam hogy 1 személyről van szó). Így nem tudom eldönteni mennyire lenne érdemes odafigyelnem arra ha számomra meredek dolgokat állítanál.
27-es nem én írtam a 26-os választ, de nem szoktam trollkodni, véleményt szoktam írni, csak maximum akkor ha a troll nem veszi észre magát, és visszadobom a labdáját, amennyiben 22-24-es válaszaimra érted, hogy meredek itt nem írtam semmi olyat ami trollkodás lenne.
Nem tudom mi van abban meredek, hogy érdekel egy név etimológiája és hogy általában az olvasott, intelligens személyek kreatív neveket választanak maguknak?
Csak utána jutott eszembe ez a kiegészítés, hogy érdekesnek tartom a nevét, és gondolom ez egy angol szóösszetétel, és csak próbáltam megfejteni, de ugyanakkor találó is ha a vad róka a jelentése.
Csak ritka amikor konkrét személyről vannak kérdések, régen Sűrített levegőről írtak kérdést, és volt még valaki akinek már nem emlékszem a nevére.
Nem kötelező nick névvel írni, én azért vagyok anonim, mert szeretném ha a segítségemet, ha tudok segíteni, nem a személyemhez kötnék, mert így több embernek is tudok segíteni anonim. Ritkán szoktam ezotéria kérdéseket olvasni és nem is mindet, de mint írtam kíváncsi természet vagyok és el olvasok ezt azt ebben a kategóriában.
A név választás miatt volt a válaszom, mert az ő neve amolyan rejtély, a másik nick nevet tudom miért választotta az aki választotta, és kíváncsi vagyok, hogy a nickneve mennyire illik a stílusához, bár tippem szerint anonim válaszol, attól függetlenül a második nicknév első tagja egy gép márka típus is. Pl. természetőrök is használnak ilyen gép márka típust vízen, aminek most nem jut eszembe a neve, és fáradt vagyok azt a videót megkeresni, de nem motor csónak hanem valamilyen vízi jármű és vannak ilyen márka nevű hajók és tengeralattjárók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!