Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Grimfox írt már könyvet vagy...

Grimfox írt már könyvet vagy tervez írni?

Figyelt kérdés
Érdekelne, el olvasnám.
2021. ápr. 23. 12:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Az oldal üzemeltetői előtt nem vagy anonim szerintem, csak a regisztráltak előtt.
2021. ápr. 24. 18:18
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
31. így mégis megúszom valahogy, mert ez a profil már vagy 7-8 éve megvan.
2021. ápr. 24. 18:20
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Az a probléma itt hogy akár 5 különböző regisztrációja is lehet egy embernek. pl. SZücsöm és Grimfox lehet akár egy és ugyanaz a személy csak más néven + még egy-két anonim regisztráció. Nem állítom hogy így van de simán előfordulhat. Anonimként a trollok is nehezebben találnak meg ill. nem azért segít valaki hogy felmagasztalják. Éljenek az anonimok!
2021. ápr. 24. 18:30
 34/43 anonim ***** válasza:
33 ez is egy indok hogy a trollok kevésbé találják meg az embert, de én többek között azért is vagyok anonim hogy azoktól védjem magam, akik azon csoportba tartoznak akik boldog boldogtalant privátba megkeresnek és nem csak engem de egy kérdésnél a kérdezőt is és több válaszolót is nyomdafestéket nem tűrő stílusban és fröcsög úgy hogy oka nem lenne. Na de, hogy a kérdésnél maradjunk és ne spamoljuk a kérdést szerintem erre a kérdésre Grimfox tudna csak válaszolni igazán csak gondolom őt meg nem merte privátba keresni a kérdező.
2021. ápr. 24. 18:39
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Emlegetett szamár, letiltották a most kitett kérdésemet..
2021. ápr. 24. 19:11
 36/43 SZücsöm ***** válasza:
100%

33 Nem probléma. Tök mindegy ha valaki 5 különböző nick en 5 különböző személyt játszik el. Ha a mondanivalója,stílusa,személyisége ect. permanens annak az adott nick-nek akkor lényegtelen hogy a másik 4 nick-ével hogyan kommunikál. Ha az az 1 regje segítőkész értelmes és építő válaszokat ír akkor nekem azzal az 1 reg-gel van dolgom.

Ennek semmi köze nincs a felmagasztaláshoz. Annyi a lényeg hogy még így ismeretlenül is ha már egy nick-név alapján "betudom azonosítani" a személyt tudom azt hogy hogyan viszonyulhatok az általa írottakhoz.

Amúgy nekem semmi bajom nincs azzal hogy a többségnek nincs nick-neve csak azt sajnálom hogy így nehezebb kiszűrnöm azokat a felhasználókat akik valóban tudhatnak is valamit az adott kategóriában.

2021. ápr. 24. 21:22
 37/43 anonim ***** válasza:
36. Nálam ez soha nem volt probléma az elmúlt évek alatt. Elolvasom a válaszokat és teljesen hidegen hagy kinek mi a nikneve mert maga a válasz érdekel. Nekem kifejezetten tetszik hogy névtelen a válaszolók nagy része. Egyébként, tisztánlátóknak ez egy kiváló gyakorlóterep :-)
2021. ápr. 24. 21:59
 38/43 anonim ***** válasza:

36-os az hogy elolvasod egy dolog de gondolom ha privátban beszélgetnél egy álprofil "alakváltóval" magyarán kamuprofil gyártóval és cimbiznél vele az gondolom csalódást okozna hogy több személyiséget játszik vagy ahogy mondják kettős életet él online bár az már nem kettős élet ha van 6 kamuprofilja amit meg mellesleg nem is lehet az ÁSZF szerint. Gondolom 5-el magát szidja hogy azzal az eggyel mindenki igya a szavait.

De amúgy értem én a gondolatmenetedet csak szerintem akinek 6 kamuprofilra van szüksége hogy azzal az eggyel népszerű legyen az valójában nem is igazán tudja önmagát felvállalni még anonim se hiába a nicknév mert több maszkot használ ahelyett az egy helyett ami az anonimitás megőrzésére szolgál. Nicknévvel is anonim de mint írtam becsületes embernek jobb az anonimitás hogy védje magát az olyan emberektől akik kivetítik a frusztrációikat a másikra. A trollok is valahol ezt csinálják hiszen egy egy troll beszólással gondolom az egojukat is többnek érzik, mert unalmukban nem tudják értelmes dologra fordítani az energiájukat. A trollokra én úgy gondolok mint az agreszív kismalac viccekre. Mint pl. ez:

Agresszív kismalac a BKV buszon.

-Jegyeket bérleteket kérek.

Agresszív kismalac:

Anyukád tudja, hogy kéregetsz?

Szóval gyk-n meg kell tanulni kezelni őket.

2021. ápr. 24. 22:24
 39/43 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt csak általánosságban írtam. Én nem gondolom azt, hogy Grimfox profil gyüjtő. Nagyon értelmes válaszokat szokott adni. 38-as vagyok.
2021. ápr. 24. 22:26
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

38. Egy anonim oldalon nem cimbizek. Nem írok, nem válaszolok privátra. Csak a kérdések és válaszok érdekelnek. Nem az emberekkel foglalkozom hanem a bennük levő gondolatokkal, amik esetleg egy új dimenziót nyitnak számomra.

Vagy esetleg számomra új infót adnak. Remélhetőleg, a saját gondolataim meg másoknak ad egy új perspektívát vagy új infót. Számomra ez a lényege ennek az oldalnak. Gondolatcsere, személytelenül.

2021. ápr. 24. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!