Ez a girnyó csávó hogy mozgat 28 tonnás köveket?
Figyelt kérdés
"A szoborpark fala közel 2,5 méter magas, 120 centi széles, 90 centi vastag tömbökből áll. Van ott egy obeliszk, ami önmagában 28 tonna."
Amikor kérdezgették, mégis hogy csinálja, amit csinál, titokzatosan csak olyanokat mondott, hogy „nem nehéz, ha az ember tudja, hogy kell”. És még azt is: ismeri a piramisok titkát."
Érdekes történet. Kamu? Nem biztos.
28 tonna az sok. Átlag ember 50 kilót emel max és már sokat mondtam. Inkább max 20-30. 28000 kilót ember nem mozdít meg.
2021. ápr. 19. 10:25
21/25 anonim válasza:
20, szerintem a ufókok segítettek nekik. Mármint egy intergalaktikus éoítőipari vállalkozó.
23/25 anonim válasza:
24/25 A kérdező kommentje:
Utolsó.
Kavicsdarab amit épphogy moztgatnak valahogy.
2021. ápr. 22. 07:28
25/25 anonim válasza:
#23 na ez az amit én nem tudtam megtalálni :D köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!