Szerintetek miért nincs olyan lány, akinek bejönnének az alacsony, girnyó alkatú, kisfiús fiúk manapság?
Figyelt kérdés
Mindenkinek magas vagy izmos, esetleg páwa kell.2014. máj. 28. 20:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem azért lehet, mert a lányoknak egyfajta biztonságérzetet nyújt, ha a fiú kicsit magasabb, legalábbis én ezt érzem. Nekem speciel egyik kigyúrt/páwa srácon sem akad meg a szemem :D
Van ilyen lány, csak meg kell találni. :) Egyébként meg ne törődj a termeteddel, ha egy lánynak megtetszel, nem azért fog szeretni, amekkora vagy.
2/5 anonim válasza:
hagyd már abbaaaaaaaaaaaaaaa -.-
3/5 anonim válasza:
Mindenben egyet értek az 1. hozzászólóval.
Tényleg biztonságérzetet nyújt ha nagyobb, férfias az illető. Nem a kigyúrtakra gondolok persze, hanem az érett, testileg és lelkileg felnőtt férfiakra. Általánosítás, hogy a kisfiús külsőhöz kisfiús viselkedés is társul. Bizonyos értelemben igaz, mert később érnek mint mi.
Tényleg a belsőd miatt fog valaki szeretni, nem az alkatod miatt. :)
4/5 anonim válasza:
Először is az izmos magas fiúk ideje lejárt. Most a one direction (magyarán b.u.z.i)ideje jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!