Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak, ha soha senki...

Mit csináljak, ha soha senki sem segít, és egy izomtalan suttyó girnyó vagyok?

Figyelt kérdés

Akárhány kérdést rakok fel senki sem segít érdemben, élôben meg csak olyan tanácsokat kapok, hogy felülés, és zsírból izom lesz meg a többi ilyen baromság, amivel szennyezi az undorító média az embereket.

Hájas voltam, elkezdtem versenyszerûen sportolni, lefogytam 10 kilót, és ennyi. Sokkal erôsebb vagyok mint egy átlagos ember, de kb semmi izmom nincs és szálkás se vagyok. 187cm 73-74 kg.. Egy ideig elégedett voltam magammal, a nagy fogyás után, meg vállasabb os lettem, stb, de idôvel rájöttem, hogy borzasztóan nézek ki. Ilyen kevés kiló vagyok, és 14-15 a testzsírom, nem vagyok szálkás, skinny fat mondjuk nem vagyok, mert nem lóg a hájam és nincs nagy zsíros csöcsöm.

Sportot megszerettem, imádtam csinálni, de nem érzem magam sportolónak ilyen átlagjancsi kinézettel, pedig egész életemben sportoltam, amikor elhíztam akkor 1 év volt amikor nem sportoltam. Elment a kedvem az egésztôl.

Elmennék edzôterembe, arra még össze tudnék kaparni, de a kaját nem tudom megoldani, a tápkieget még annyira se, és a nélkül semmi kedvem, mert szart sem ér, ha átlagos kaját eszem. Egy ideig csináltam a fekvôket, satöbbi az ugyanúgy szart sem ért. Ilyen szar genetikával tuti nem fejlôdnék semmit, ha nem enném mellé a normális, fehérjedús, kiszámolt étrendet, és egyszerûen nincs kedvem így belevágni, pénzt költeni, aztán meg várni a sikerre,keményen dolgozva, és megint pofára esni. Így meg egyszerûen nem fogadom el magam, nem akarok átlagos nem sportoló embernek kinézni, amikor minden héten 4-5 kemény edzét letolok, és nem azért akarok izmos lenni, hogy vagizzak a csajoknak, hanem mert jó érzés erôsnek, sportosnak, magabiztosnak lenni. És nem a munkát akarom megkerülni, egyszerûen csak nem tom mihez kezdjek, mert nincs lehetôségem olyan körülményeket megteremteni, ami a fejlôdéshez kell.

Fingom sincs mit csináljak.

Kösz h ha végigolvastad és segitesz.

18f

#Teleabré
2015. aug. 2. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Lemész a játszótérre és tolódzkodás, húzódzkodás, fekvőtámasz. Ne hagyd abba. A terem árát meg jobb lenne félretenni és kajára költeni. Olyan nincs, hogy nem izmosodsz legalább egy kicsit.
2015. aug. 2. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

73kg-ra egy tömegnövelő étrend most gyors hasraütésre:

4*testtömeg ch

2*testtömeg fehérje

1*testtömeg zsír....

290gramm ch naponta az = 390gramm rizs

150gramm fehérje naponta az = 600gramm csirkehús

73gramm zsír = kb 3 evőkanál oliva olaj pl...

390*30= 11.7kg rizs

600*30= 18kg csirke

1 liter olivaolaj...

rizs körülbelül 3300ft/hó

csirke ha nem ragaszkodunk a mellhez, jöhet comb is 15-20.000/hó

oliva olaj, vagy ha nagyon flancolunk lenmag olaj, 2-5000/liter...

tehát 25-28000ft és megvan a havi kajád...

18 éves vagy, munkát vállalhatsz... 2 ledolgozott hét délutános műszakban akár suli mellett és még marad is pár forintod... nem sajnálni kell magadat, hanem tenni a céljaidért...

2015. aug. 2. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
ja meg a zöldség kimaradt, de az a legfilléresebb része...
2015. aug. 2. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítsëget ment a zôld
2015. aug. 3. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!