Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen suttyó pár ember?

Miért ilyen suttyó pár ember?

Figyelt kérdés
Eladó vagyok, és ma volt bent egy vevő, akinél volt elég pénz, mégis elvárta, hogy a kerek összegen felüli aprópénzt én fizessem ki... én ilyet még nem láttam, és ezen a héten jó sok idiótaság volt, ez egy enyhe kis habocska a tortán, de egy kicsit sok volt így összeadva. Normális, hogy egyre feszültebb vagyok a sok idegesítő ember miatt? Nem tudom elviselni a műmosolygást, mer' az bezzeg kötelező.
2015. febr. 6. 11:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy kifizesd, nem kötelességed. Ha panaszt akar tenni, tegye meg. Úgyse teszi, mivel erre senki nem kötelezhető.

Esetleg iylenkor odahívhatod a főnöködet (ha normális) hadd lássa, majd ő helyrerakja az ilyeneket.

2015. febr. 6. 11:33
 2/17 anonim válasza:
100%
Igen, normális, hogy egyre feszültebb vagy emiatt. Én is dolgoztam eladóként, és kerültem ilyen helyzetbe. Nyelni kell. Ki kell bírni, ha vége a munkaidőnek kimész, felrúgsz egy kukát, vagy falhoz vágsz egy tányért, hazamész, alszol egyet és jobb lesz. :) Jobb tanácsot sajnos nem tudok adni, nekem ez vált be. Sajnos az emberi suttyóság tényleg fel tud gyülemleni, nem veled van baj!
2015. febr. 6. 11:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Áhh nem fizettem ki. Csak felkaptam a vizet, hogy mit képzel :-) ha minden vevőnek kifizetném azt az x összeget, nem lenne fizetésem. Mert nem az a 10-20 forint lenne baj, hanem a - sokszor - 10-20 forint. Minimálbéremnek meg minden forintjához ragaszkodok :-)
2015. febr. 6. 11:39
 4/17 A kérdező kommentje:
Ha van 1-2 feszültséglevezető taktikád még, elfogadom. Nagyon feszült vagyok ezek miatt a napi kisebb nagyobb suttyóságok miatt.
2015. febr. 6. 11:42
 5/17 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Nekem leginkább tényleg az vált be, amit írtam, bár tudom így olvasva elég furcsán hangozhat. De ha felgyülemlik valahogy ki kell dühöngeni magad, és a legjobb, ha nem más embereken vezeted le a feszültséget. Az alvás pedig engem kikapcsol, és ha felkelek, sokkal jobban érzem magam. Szerintem nagyon jó feszültségoldó még, ha negyed órára elmerülsz egy kád forró vízben, hallgatod közben a kedvenc zenéidet, olvasol egy jó könyvet.(Nivea levendulás-mézed "Goodbye stress" habfürdő csodákra képes! :) ) De ha nagyon ideges vagy az is nagyon sokat segít, ha elvonulsz egy percre, nézed a tájat, az embereket, és arra a rövid időre elfelejted a problémáidat, mintha tényleg nem is lennének, és észreveszel pár szép dolgot (pl. aranyos kiskutyát sétáltatnak... :) ) Jobb kedved lesz tőle. Utána pedig vissza a fogaskerékbe. De ahhoz, hogy bírd, kellenek ezek a nyugodt pillanatok. Remélem tudtam segíteni egy kicsit! Tudom, hogy emberekkel dolgozni egy idő után nagyon nagyon nehéz. Kitartás! És nagyon jól tetted, hogy kiálltál magadért, és nem fizetted ki!
2015. febr. 6. 11:50
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, ezen szétröhögtem az agyam :D mekkora hülyék vannak már, istenem! hogy képzelte? a húsz forintod értékének megfelelően részesülsz a kenyérből/tejből vagy épp abból, amit vásárolt? úgy gondolta, hogy neked ez egy jó befektetési lehetőség? hihetetlen emberek vannak xD na, csak hogy a kérdésre is válaszoljak. azoknál, akiknek nap mint nap eerek között kell dolgozniuk, gyakori, hogy kialakul egyfajta emberundor. pontosan azért, mert ő a fizető vendég, és neked kutya kötelességed eltűrni a megaláztatást, az emberi hülyeséget, stb. ez teljesen normális.
2015. febr. 6. 12:22
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Kurv° vagy! Ne csodalkozzal. Tanulni kellet volna.
2015. febr. 6. 12:23
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, az alvás nekem is segít :)

De nem akarok udvariatlan lenni, nem tudtam, hogy a nézők között ül egy igazi látnok, kérem tapsoljuk meg! :) de amúgy csak simán megjelent a suttyók egyike, gondolom ilyenek látogatnak meg az üzletben is.

Amúgy nem írtam, mert közben folytattam a melót, volt egy kis szünetem előtte.

2015. febr. 6. 18:18
 9/17 anonim válasza:
Nagy tapsot a látnokunknak! Hogy ment a munka, ma is betaláltak, vagy jobb volt kicsit? :)
2015. febr. 6. 19:04
 10/17 A kérdező kommentje:

Áhh volt ma is bőven fura ember :D de meló után rögtön aludtam, tényleg jól esett. Sajnos a forró kád víz, aromákkal, nem megoldható, mert zuhanyzónk van :( pedig én fürdős típus vagyok, tényleg jól esne.

Megjegyzésnek azért leírom látnok barátunknak, aki fantasztikus képességének köszönhetően megmondta, hogy tanulni kéne, hogy egyetem mellett dolgozok, de igazából ez nem számít! Becsületesen, kemény munkával szerzem meg a pénzem.

Sosem esnék abba a hibába, hogy lenézzem azokat az embereket, akik nem papírokat tologatnak, hanem működésbe hozzák a világot. Hiszen mit ér egy építészmérnök munkások nélkül? Egy szálloda recepciós nélkül? Kórház nővérek nélkül? Egy bolt eladó nélkül? Ránk is szükség van, amondó vagyok jobban, mint az "értelmiségre". Azért tettem idézőjelbe, mert nem attól lesz értelmes valaki, mert diplomája van :) én már csak tudom, én csináltam a gazdag kölykök beadandóit pénzért. És ezekből lesz diplomás.

2015. febr. 6. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!