Miért ilyen suttyó pár ember?
Nehogy kifizesd, nem kötelességed. Ha panaszt akar tenni, tegye meg. Úgyse teszi, mivel erre senki nem kötelezhető.
Esetleg iylenkor odahívhatod a főnöködet (ha normális) hadd lássa, majd ő helyrerakja az ilyeneket.
Köszi a válaszokat, az alvás nekem is segít :)
De nem akarok udvariatlan lenni, nem tudtam, hogy a nézők között ül egy igazi látnok, kérem tapsoljuk meg! :) de amúgy csak simán megjelent a suttyók egyike, gondolom ilyenek látogatnak meg az üzletben is.
Amúgy nem írtam, mert közben folytattam a melót, volt egy kis szünetem előtte.
Áhh volt ma is bőven fura ember :D de meló után rögtön aludtam, tényleg jól esett. Sajnos a forró kád víz, aromákkal, nem megoldható, mert zuhanyzónk van :( pedig én fürdős típus vagyok, tényleg jól esne.
Megjegyzésnek azért leírom látnok barátunknak, aki fantasztikus képességének köszönhetően megmondta, hogy tanulni kéne, hogy egyetem mellett dolgozok, de igazából ez nem számít! Becsületesen, kemény munkával szerzem meg a pénzem.
Sosem esnék abba a hibába, hogy lenézzem azokat az embereket, akik nem papírokat tologatnak, hanem működésbe hozzák a világot. Hiszen mit ér egy építészmérnök munkások nélkül? Egy szálloda recepciós nélkül? Kórház nővérek nélkül? Egy bolt eladó nélkül? Ránk is szükség van, amondó vagyok jobban, mint az "értelmiségre". Azért tettem idézőjelbe, mert nem attól lesz értelmes valaki, mert diplomája van :) én már csak tudom, én csináltam a gazdag kölykök beadandóit pénzért. És ezekből lesz diplomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!