Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen suttyó pár ember?

Miért ilyen suttyó pár ember?

Figyelt kérdés
Eladó vagyok, és ma volt bent egy vevő, akinél volt elég pénz, mégis elvárta, hogy a kerek összegen felüli aprópénzt én fizessem ki... én ilyet még nem láttam, és ezen a héten jó sok idiótaság volt, ez egy enyhe kis habocska a tortán, de egy kicsit sok volt így összeadva. Normális, hogy egyre feszültebb vagyok a sok idegesítő ember miatt? Nem tudom elviselni a műmosolygást, mer' az bezzeg kötelező.
2015. febr. 6. 11:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ÉN dolgoztam olyan helyen,ahol ügyfelekkel kellett foglalkozni egész nap és ott kaptam elég durvákat (neked mondtak már olyat, hogy azt kívánják haljon meg a gyereked??) és nekem akkor is a legsegítőkészebbnek kellett lennem! Én ilyenkor elszámoltam magamban 20-ig és arra gondoltam,ez nekem a munkámmal jár, ezt kell csinálnom,ha letelik a munkaidőm,azzal leszek akit szeretek és azt csinálom amit szeretek és eszembe se jut a munka otthon. Szerintem minden fejben dől el. Én nem hiszek a törjünk szét pár tányért típusú feszültséglevezetésben. Akkor inkább elmegyek futni és "kifutom"magamból a felgyülemlett feszkót!
2015. febr. 7. 11:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Szóval a történtek után x órával még mindig ezen lovagolsz, ahelyett hogy már rég elfelejtetted volna.
2015. febr. 7. 11:27
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem lovagoltam, csak leírtam a véleményem. De látom te kifutottad magadból a feszkót, ezért kötsz belém. Ugyan kérlek.

Vagy konkrétan mi zavar, hogy aki leku.vázott, annak leírtam, hogy szerintem minden ember munkája fontos, vagy az zavar, hogy megkérdezték mi volt ma és én válaszoltam?

2015. febr. 7. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Én tanácsot adtam, de sajnos az ilyen emberek menthetetlenek, ha a nekik nem tetsző véleményt kötekedésnek veszik. Más oldalról próbáltam megközelítei a problémát, hátha észreveszed magad. Azt,hogy még mindig ezen lovagolsz, arra értettem, hogy a kérdéseben felvázolt problémád munka közben történt, a kérdést nyilván nem munkaidőben írtad ki, tehát még a munkaidőd letelte után is ez járt a fejedben, nem tudtad túltenni magad rajta..Régen én is ilyen voltam, de szerencsére sikerült magamból kiölni ezt a mentalitást és sokkal jobb így.:)
2015. febr. 8. 10:26
 15/17 A kérdező kommentje:

"Amúgy nem írtam, mert közben folytattam a melót, volt egy kis szünetem előtte."

De, melóban írtam szünet alatt, a megtörtént esemény után 20-30 perccel.

De TE, na te még mindig ezen lovagolsz :D Hihetetlen. Nem muszáj ám tovább írogatni.

2015. febr. 8. 16:51
 16/17 anonim válasza:
Kedves 11-es! Én személy szerint értem, mit akartál mondani a válaszoddal. Csak ott lehet félreérteni a mondandódat, hogy a Neked bevált dolgokat úgy tanácsoltad, hogy közben más módszereket, nézőpontokat egyértelműen rossznak véltél. De természetesen ez egyéni véleményed, én elfogadom, hogy Neked ez jó, ez vált be, mert nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy valakinek a tányérdobálás jó feszültséglevezető, míg Neked a futás. :)
2015. febr. 8. 18:08
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os:köszi a normális hozzáállást és értelmes választ:) 11-es voltam.
2015. febr. 8. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!